Şimdi Ara

windows 10 lisansı anakarta entegre etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • freedos notebook için internetten 13 liraya W10 lisans anahtarı aldım.. 2 defa kurulum yaptım herhangi bi sorun olmadı fakat önceden windows 10 yüklenmiş bilgisayarlar gibi lisans anahtarı girmeden kurulum yapmak istiyorum tabi bide olabiliyorsa lisans anahtarını güvence altına almak.. internette biraz araştırdım fakat net bilgi bulamadım cmd fen vs.. bir takım şeyler yapılıyor ama ayrıntı yok pek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam windowsta outlook hesabınız ile oturum açtığınızda cd key otomatik olarak mail hesabınız tanımlanıyor ve formattan sonra yine mail hesabınızı girdiğinizde otomatik aktif ediyor. Fakat o anakarta gömmeyi yani dijital lisans nasıl oluyor bilmiyorum. Ama bu hwıd ile windows 10 süresiz dijital lisanslama yöntemi var o yazılım ile bir kere lisanslandınmı kaö kere format atarsan at lisans otomatik etkinleşiyor internete bağlandığı anda. O programın manuel yapılma anlatımıda var işlemleri anlarsanız size yaparsınız diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carloska kullanıcısına yanıt
    Lisans anahtarınızı bir kere girip etkinkinleştirmenizi yaptıktan sonra diğer formatlarda lisans anahtarı girmeden kurulum yapın internete ilk bağlandığınızda otomatik olarak etkinleşecektir.
  • İnternetten bir şey bulamamanız çok mantıklı çünkü bunlar için sizin bir şey yapmanıza gerek yok !. Win 10 u kurdunuz, lisans anahtarını girip başarılı bir aktivasyon yaptığınız anda lisans anahtarınız geri dönüşümsüz olarak anakartın çipine gömülüyor zaten. Üstüne bir de Microsoft hesabınıza bu lisans anahtarını ilişkilendirdin mi tadından yenmiyor. Sanırım siz extra birşeyler yapılıyor filan sandınız. Yok öyle bir şey.
  • Bundan 10 yıl önce slic tablosu gibi birşey vardi.

    Kısaca oem üreticilerin lisans tablosunu alır ,kendi bios ile harmanlayıp ,süresiz lisans yapardik .Yine böyle birşey yapılabilir mi araştırmak gerekli

    Arkadaşlar cozumu önermiş zaten ,email ile oturum ac, zaten internete bağlandığın anda etkinlesecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldın 13tl ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Windows 10 lisansı için sağlamlisans ve jetlisans firmalarını tavsiye ederim. Windows 10 lisanslarını buradan satın alabilirsiniz.

  • https://tnctr.com burada araçlar vardı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.