Şimdi Ara

Windows 10 oyunlarda ki fps düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı oyunlarda 1-2 fps yükselmeleri oldu gibi geldi bana(Ac unity-Arma 3-Farcry 4) bazı oyunlarda da fps düşüşü olduğunu düşünüyorum (Witcher3-GTA V) özellikle witcher da normalde 50-60 arası oynarken şimdi 35-45 arası oynuyorum sizde de böyle düşüş yaşanlar oldu mu ? bütün driverlar ve updateler yuklu ileride düzelir mi sizce bu sorun ?



  • Driver uyumsuzluğu olabilir çünkü bazı oyunlarda ekran ölçeklendirmesinde sıkıntı vardı teknik önizleme sürümlerinde. GTA V için konuşacak olursam oyun daha akıcı oldu ve fps droplar çözüldü diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

    Driver uyumsuzluğu olabilir çünkü bazı oyunlarda ekran ölçeklendirmesinde sıkıntı vardı teknik önizleme sürümlerinde. GTA V için konuşacak olursam oyun daha akıcı oldu ve fps droplar çözüldü diyebilirim.

    Evet fps droplar çözülmüş gta 5 de ama 1-2 fps de azalmış gibi en büyük sıkıntı witcher da çünkü oyun bazı yerlerde 30 un altına düşmeye başladı ilginç bir şekilde

    edit: 353.62 driver kullanıyoerum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne? -- 31 Temmuz 2015; 23:31:47 >
  • Henüz Witcher 3'ü Windows 10'da deneyim etmedim, en kısa zamanda yazarım neticeyi. Eğer windowsu yükseltme yoluyla Win 10 yaptıysanız bazı oyunların belgelerimde saklanan settings dosyaları yeni sistemle uyumsuz ayarları içeriyor olabilir. Ayarlarla ilgili dosyaları, save dosyanızı yedekleyip kaldırıp oyunu bir kez daha açmayı deneyin belki düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

    Henüz Witcher 3'ü Windows 10'da deneyim etmedim, en kısa zamanda yazarım neticeyi. Eğer windowsu yükseltme yoluyla Win 10 yaptıysanız bazı oyunların belgelerimde saklanan settings dosyaları yeni sistemle uyumsuz ayarları içeriyor olabilir. Ayarlarla ilgili dosyaları, save dosyanızı yedekleyip kaldırıp oyunu bir kez daha açmayı deneyin belki düzelir.

    Tamam neticeyi bekliyorum merak ettim benden kaynaklı mı acaba
  • Tekrardan yazıorum bu konuya öncelikle sorun kendi kendiliğine düzelmişti hatta fps artmaları olmuştu çoğu oyunda ama şimdi nedense bilmediğim bir sebepden ötürü yine bütün oyunlar 25-30 fps arasında oluyor nedenini bilen varmı ?
  • arma 3 de online da 8.1 de ve gaming mode açık bütün ayarlar en son seviyedeyken 95-105 fps alırken şuanda 70-85 fps arası alıyorum.
    ha bu bir sorun yaratıyor mu yaratmıyor
  • Az önce görev yöneticisinden baktım system diski %100 kullanıyor gözüküyor acaba sorun bu olabılır mı ?
  • evet hocam bendede mevcut gta5'de ani fps düşüşleri yaşıyorum 8.1'de yüksek grafiklerde 0 kasma ile oynarken temiz kurulum yaptığım w10'da oynayamıyorum ani fps düşüşü oluyor
  • GTA V ve şu an AC Black Flag deneyim ettim gram kasma lag fps drop yok. Kartım Evga gtx 760 2gb olan modeli. Nvidia sürücüm ise 353.62. Sıkıntı sizin driver, program yahut virüs bulaşmasıyla ilgili olabilir.
  • MaxPayne? kullanıcısına yanıt
    aynen aynen bendede takılmalar oluyor
  • bende de var gariplikler. gtx870m var. bakalım driver ile alakalı mı acaba. peki şu oyun ayarlarını belgelerimden sıfırlayıp deneyen oldu mu? şu an deneme şansım yok da sonuç ne oldu paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.