Şimdi Ara

Windows 10 Rezerve İkonu Getirme ( Rehber ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
9
Favori
26.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de Windows 7 Pro için KMS, MAK ve VL key türünde lisanslar var. Farklı olarak tek lisans kodu olanlara rezervasyon geldi. Bu tarz olanlara gelmedi. Bu lisans'lar için de rezervasyon yapılabiliyor mu? Eğer yapılabiliyorsa yukardaki yöntemleri deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

    bu yöntemle de olmayanlar
    https://www.dropbox.com/s/0u0au9xgy6ss18p/win10fix_full.zip?dl=0
    bunu yönetici olarak çalıştırsınlar 4 farklı seçenek var bende 3.sü işe yaradı.

    Yönetici olarak çalştırmama rağmen kırmızı yazı çıktı. W7 sp1 kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu komut sistemiyle hallettim ikon çıktı. Mail adresimi yazdım e maili onayla dedim. Mail falan gelmedi ve şu an ikona tıklayınca rezerve butonunu göremiyorum. Sorun var mı sizce?birde windows updati i açtığımda güncelleştirme yok diyor. Sizdeki gibi windows 10 a yükseltilecektir demiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Bendede ilk denediğimde mail gelmedi ikincisinde geldi, geldiğinde mail adresim açıktı. İkonu sağ ile tıklayın şimdi hatırlamıyorum ama yükseltme yada öyle bir seçenek var onu tıklaysanız mail girme ekranı çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavione

    Bendede ilk denediğimde mail gelmedi ikincisinde geldi, geldiğinde mail adresim açıktı. İkonu sağ ile tıklayın şimdi hatırlamıyorum ama yükseltme yada öyle bir seçenek var onu tıklaysanız mail girme ekranı çıkıyor.

    İyide hocam şu an buton yokki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Yöntemi bir deneyin bendede tüm güncellemeler tamdı ama windows 10 simgesi çıkmamıştı 3. yöntemle hallettim.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana lütfen yardım edin lütfen 2 gündür gerçekten kaybettiğim için çok üzgünüm şimdi sorun şu bu simge bende önceden gözüküyordu fakat şimdi sağ altta gözükmüyor Casper Nirvana Laptop kullanıyorum belki bilirsiniz her şeyini kendi halleder fakat format attıktan sonra bütün güncellemeleri yüklemem rağmen çıkmadı güncellenecek güncellemede gözükmüyor 2. Yönteminizi deneyeyeyim dedim belirttiğiniz güncellme bende yüklenmişte gözükmüyor şimdiden çok teşekkür ederim. Çok iyi anlatımınız var emeğiniz için de çok teşekkürler ayrıca şöyle oldu bilgisayara resimdehttp://prntscr.com/7g7kco bu şekilde yüklendi fakat ikondan eser yok lütfen yardımcı olun çok minnettar kalırım.




  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    2. yöntemi deneyemedim çünkü bilgisayarımda tüm güncellemeler yüklendi gözüküyor fakat bahsetmiş olduğunuz güncelleme gözükmüyorhttp://prntscr.com/7g7lso
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam konudada belirtmiştim eğer bilgisayarınızda Windows 7 SP1 ya da Windows 8.1 yoksa bu yükseltme teklifinden yararlanamazsınız. Sizin bilgisayarınız ise Windows 10. Windows 7 ya da 8.1 e geri dönün ve konudakileri tekrar deneyin.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Hocam desteklmemesi diye bir şey söz konusu değil çünkü 2 gün önce çıkıyordu ne zaman format attım göremiyorum artık geri dönüşte yok windows 8e birde hadi döndüm diyelim sizce kendiliğinden çıkar mı yine yükleyince güncelerim fakat çıkar mı sizce?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size microsoft un sitesinden edindiğim bilgilerle yardımcı oluyorum. O sitede ise Windows 10 rezerve ikonunun sadece Windows 7 ve 8.1 de çıkabileceğini belirtiyor. O yüzden 8.1 ya da 7 ye geri dönme imkanınız varsa dönmenizi öneririm. Eğer Windows 10 ikonunun çıkması için bilgisayarınız gereken gereksinimleri karşılıyorsa , 7 ya da 8.1 e geri döndüğünüzde büyük ihtimalle yükseltme ikonu saatin orada belirecektir. Eğer ikon gelmez ise o zaman konudakileri adım adım okuyarak uygulayın. Yüksek ihtimalle ikon gelecektir.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok teşekkür ederim denedim olmadı şuanda saçma sapan windows 10la karşı karşıyayım tekrar format atıp dediklerinizi tekrar uygulayıp size dönerim cevapladığınız için çok teşekkür
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Hocam başta çalışmadı ama sistem geri yüklemeden ter-krar 3. adımı denedim dediğiniz gibi en iyisi ve en kolayı o teşekkürler. yalnız hala anlamış değilim bana nasıl windows 10 yüklendi.
  • Bende Home basic sıfırdan kurdum yöntemlerden biri ile ikonu getirdim.

    Rezerve ettik ama bu ne zaman kurulacak 29 temmuzu bekleyeceğiz
  • Merhaba,

    3. seçenekle rezerve işlemini gerçekleştirdim.

    Sadece 29 Temmuzu beklemek kaldı.
  • windows 10 insider preview de çıkıyor mu?
  • Hayır. Konudada belirttiğim gibi sadece Windows 7 (Enterprise sürümü hariç ) ve Windows 8.1 ( Enterprise , RT 8.1 sürümleri hariç ) işletim sistemlerinde çıkmaktadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ronaldinho62

    Hayır. Konudada belirttiğim gibi sadece Windows 7 (Enterprise sürümü hariç ) ve Windows 8.1 ( Enterprise , RT 8.1 sürümleri hariç ) işletim sistemlerinde çıkmaktadır.

    peki final sürümü çıktığında bize de ücretsiz güncelleme gelecek mi? bilginiz var mı :)
  • korsancılar hariç herkese gelecek, buna beta windows 10 kullanıcıları da dahil,

    orjinal keyiniz yoksa beta windows 10 kurup bi kaç geribildirimde bulunun, şansınız varsa full ücretsiz kavuşabilirsiniz....
  • Bu konuda hala net bir bilgi yok. Ancak bir güncellemeyle tam sürüm Windows 10 ' a geçebileceğiniz konuşuluyor. Yine de işinizi garantiye alıp Windows 7 veya 8.1 den yükseltme yapmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.