Şimdi Ara

windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. w10 format attım. sonrasında bir güncelleme geldi. ondan sonra ise ne zaman bilgisayarı açsam "kullanıcı adı veya şifre yanlış" uyarısı alıyorum. daha önce hiçbir zaman şifre ile giriş yapmıyordum bu arada. sonrasında kullanıcı değiştire girdiğimde 3 adet kullanıcı gözüküyor. aslında admin dışında 1 tane var ama. ki hoş sadece 1 kişinin kullandığı bilgisayarda neden admin olmak zorunda onu da anlamaıdm. bunu nasıl düzeltirim bilen varsa eğer yardımcı olursa sevinirim. fotoğrafları ekliyorum. fotoğraflarda görüldüğü gibi 3 kullanıcı gösteriyor. ama aslında 2 tane var ve netplwizde şifre isteme seçeneği de kapalı.

     windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)


     windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)


     windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)


     windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)







  • Bende de benzer bir sorun var, iki adet hesabım var ve açılışta bağlantı hatası veriyor, tamam diyerek e-postamın olduğu hesaptan giriş yapıyorum. Diğeri yerel hesap gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burden In My Hand

    Bende de benzer bir sorun var, iki adet hesabım var ve açılışta bağlantı hatası veriyor, tamam diyerek e-postamın olduğu hesaptan giriş yapıyorum. Diğeri yerel hesap gibi.

    bilgisayarı her açtığımda "yanlış parola" uyarısı görüp sonra mı giriş yapmam gerekecek onu anlamadım ben. windows 10'a geçtiğimden beri zaten dertler bitmedi. fotoğraf açmak sorun, gifler sorun, indirilen dosyaya tıklayınca 2dk pc takılır, silmeye basınca yine takılır bekler, fotoğraf kaydedince gözükmez 2 dk sonra gelir, h1z1 çalışmaz -.-' pişman oldum.. windows 7 yüklesem kayıp yaşar mıyım belgelerde acaba
  • Sorunun çözümünün ben de bilmiyorum. Benimki de açılışta parola hatası gibi bağlantı hatası veriyor, tamam dedikten sonra ikinci hesabımdan giriş yapıyorum. Diğer hesap neyin nesi anlamadım, şifresini de bilmiyorum. Diğer sorunlar bende olmadı, tek sorunum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burden In My Hand

    Sorunun çözümünün ben de bilmiyorum. Benimki de açılışta parola hatası gibi bağlantı hatası veriyor, tamam dedikten sonra ikinci hesabımdan giriş yapıyorum. Diğer hesap neyin nesi anlamadım, şifresini de bilmiyorum. Diğer sorunlar bende olmadı, tek sorunum bu.

    sanırım tamam diyip diğer hesapla giriş yapmaya devam edeceğiz .d
  • Öyle görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerel hesaba geçiş yapın uğraşmayın hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatmaya geldim konuyu.nasıl çözdünüz?
  • Bunu daha önce yaşamıştım.

    Bilgisayar yönetimi-yerel kullanıcılar-kullanıcılar'dan bir parola belirleyebilirsiniz.

    eğer olmuyorsa buradan (https://www.nasilcozerim.com/windows-sifre-kurtarma-sifre-kirma/ )flash'a ISO atıp mevcut şifreyi görüntüleyeblirsiniz.
  • Aynı sorun bendede var geçen hafta bilgisayara format attım diğer kullanıcı gitti ama bugün chrome da gmail ile oturum açınca tekrar aynısı oldu.Bu arada gmail hesabını kurtarma hesabı olarak kullanıyorum hotmail şifresini unutursam yedek hesap gmail olarak seçili bende yani gmail ile bir alakası olabilir diye düşünüyorum.Windows cihazda gmail ile oturum açıyoruz orda bir uyumsuzluk oluyor ama nerde neden nasıl?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayHiçKimse8334 -- 23 Ocak 2021; 16:24:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.