Şimdi Ara

WİNDOWS 10 UPDATE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bugün formattan geldi laptop ve eski halinden daha çok hatayla karşılaştım.

    1.Windows Update atmaya çalışırsam (0x80070422) hatası veriyor. Hizmetlerden Windows Update'i Elle veya Otomatik yapmaya çalışınca "Erişim Engellendi" diyor. Dikkatimi çeken bir ayrıntı update bölümünde "Bazı ayarlar kuruluşunuz tarafından yönetilir" yazıyor. Bu adam şimdi firma sürümü falan mı yükledi? Oysa ki Windows 10 Pro yazıyor normal şekilde.

    2.SFC/SCANNOW yaptığımda %60'da hata çıkıyor. Başka taramalar yapınca dism.log ve başka logların da bulunmadığını söylüyor. 2 saattir araştırıyorum bilen varsa köpeği olucam artık ya.

    3.Uçak modunu açtım bir kez yanlışlıkla kapanmıyor lkşajsşldkjasklş. Wi-Fi falan açabildim ama kapanmıyor yani.



  • Hatalar ile ilgili değil de, Fikir olsun diye söylüyorum hocam. Hazır yeni formatlanmis siz tekrar windows 10 setup yapsanız. Bende sorun yaşıyorum 2 gündür ama 6 aylık oturmuş sistem var format atmak istemiyorum son olarak onu da deneyeceğim. Siz hazır temiz durumda iken tekraren deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim güncellemeleri yapabilirsem sorunların gideceği. Ama zincirleme hepsi birbirine bağlanıyor ve çözüm yolları kapanıyor. Farklı bilgiler gelir belki kurtulurum.
  • Sorun hala devam etmekte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.