Şimdi Ara

Windows 10 upgrade'im hem etkinleştirilmedi hem de geri dönemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Evdeki 3 pc'den 2sini windows 10'a başarılı bir şekilde upgrade ettim. Son laptopu ise aralarında nispeten en yavaşı ve şu aralar biraz meşgulüm diye uzun süredir upgrade etmiyordum. Fakat geçen hafta windows yükleniyor ekranından sonra siyah ekran hatası vermeye başladı ve ne denediysem kurtulamadım. Son çare olarak başka pc'den usbye hazırladığım windows 10'u kurmaya karar verdim. Kurarken de 'temiz kurulum' u değil de yükseltme seçeneğini seçtim ki daha önceden bu bilgisayar için ayırt etmiş olduğum upgrade imkanımdan yararlanabileyim. Siyah ekran hatalarından ve ekran kartı sürücü problemlerinden kurtuldum. Fakat windows'um aktive edilmedi. Anahtar hatası veriyor ( Hata kodu: 0xC004C003 ). Windows.old dosyalarım sabit diskte duruyor olmasına rağmen ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik- kurtarma sekmesinde winows 7.1'e geri dön seçeneği çıkmıyor. Microsoft'un sitesinden ise windows 7 indiremiyorum çünkü verdiğim anahtarın üretici anahtarı olduğunu (anahtarım laptopla birlikte gelen legal anahtar) ve hp'den indirmem gerektiğini söylüyor. Fakat hp'de böyle bir seçeneğe rastlamadım.

    Bu arada laptopum hp g62-b13st.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gene elinde bu seri için hp recovery cd'si olan varsa ve iletişime geçebilirse sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.







  • Muhtemelen yanlış windows 10 sürümünü kurdun. Başka pcden hazırladığım iso demişsin. Windows 7 Starter, Home Basic ve Premium için Windows 10 Home kurmak zorundasın. Professional ve Ultimate için Win 10 Pro kurabilirsin. Eğer single language takısı varsa, win 10da da aynı şekilde single lang. olmalı. Bunlara dikkat edip doğru isoyu indirip tekrar kurmayı dene. Şu linkte yeni sürüm iso var, direk bios keyini girersen de kabul ediyor diye biliyorum eğer sürümler eşleşiyorsa tabi:http://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.