Şimdi Ara

WİNDOWS 11 YÜKLEME KİMLİĞİ PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yeni almış olduğum freedos bilgisayarıma windows 11 kurarken hata alınca satıcı ile görüştüm. O da çalıştırdan slui 4 yazdırarak çıkan yükleme kimliğinin fotosunu çekip atın dedi ve ben de attım. Bu yükleme kimliği ile benim için sakıncalı işlemler yapılabilir mi? Bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden tüm forum arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.




  • Merhaba,


    Freedos bilg aldığın yer mi senden istiyor?


    Win 11 key aldığın satıcı mı senden istiyor? Sanırım bunu söylemek istedin.


    Baktım bu slui 4 komutu telefonla aktivasyonmuş. Key satan yer ise telefonla aktivasyon yapacak işte. Online aktivasyon işe yaramamış. Sanırım bu işlemi Microsoft Türkiye telefonuyla kendin de yapabiliyorsun (elbette yasal bir şekilde aldığın kurulum ise)

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Cevap için teşekkür ederim. Windows kwy aldığım satıcı. Trendyol üzerinden almıştım. Yani bana yükleme kimliğini foto çektirip kendine yollatması aklıma takıldı. Sonra bana video ile kendim yapmam için video adresi gönderdi. O video ile kendim yaptım kurulumu. Peki madem ben yapacaktım neden benden ekran görüntüsü istedi. Bende bu şüphe yarattı. Bu yükleme kimliği ile benim bilgisayarıma veya bilgilerime erişme şansı olur mu? Onu öğrenmek istedim.

  • cengiz57_1978 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.


    Bir hizmet satın almışsın ve sorun yaşamışsın, ilgilenip yardımcı olmak istemişler. Al şu videoyu izle böyle böyle yap deseler, müşteri niye uğraştıyorsun beni diyebilir.


    Bir key satıcısının, yükleme kimliği bilgisi ile bilgisayarın içindeki bilgilerine erişme veya yönetme şansı söz konusu olamaz.


    Microsoft daha önceden "phone home" olarak kullanıcıların lisansı açısından takip etmeye çalışmış ama daha sonra eleştiri alınca o uygulamalara son vermişti.


    Microsoft dışındaki diğer firmalar ise izleme yaptığı söyleniyor, örneğin Adobe, Dassault, Autodesk firmaları ticari ürünleri için bilgi topladıkları, böylece herhangi bir lisans sorununda dava ettiklerini duyuyoruz...


    Bilgisayarının izlenmesinden çok çekiniyorsan bir Güvenlik Duvarı ile dikkatle önlem alabilirsin. Bu konuda özenle hazırladığım bir rehber vardı forumda:


    https://forum.donanimhaber.com/windows-firewall-control-ile-kusursuz-guvenlik-duvari-kurallari--153546399





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.