Şimdi Ara

Windows 7 60hz sorununa basit çözüm için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 7 çıkmasıyla herkesin beğenini kazanan bir işletim sistemi oldu. Fakata ben dahil bazı kullanıcıların bilgisayarında, windowsdan veya ekran kartı sürücüsünden çözünürlük ile yenileme hızlarına müdahale etsekde windows 7 kafasına göre 59 hz yapıyordu.Buda arka planda windows 59 hz iken ön taraftaki uygulamalarda (Pro evolution soccer serisi gibi hz ayarı olmayan oyunlarda )seçeneklerde seçili olsa bile vsync aktif olmuyor ve görüntüde kırılma ve takılmalar oluyordu.

    Çözüm ise Resolution Changer SX2 . 19 kb lık bu program exe tıklama yoluyla çalışıyor insalll derdi yok ayrıca windows da başlangıca exe yi atarsanız her windows açılışında uğraşmassınız exe tıklamakla alt sağdaki taskbar menüsüne yerleşior ve seçemediğiniz yenileme hızlarındaki ayarlara ulaşıyorsunuz.(Program tarafımdan denendi ayarlardan yapınca windows da 59 hz gözüksede 60 hz çalışıyor monitör hz sıkıntınız sona eriyor.)


    Resolution Changer SX2 :http://www.stintercorp.com/rc.php







  • 60 hertz üzerine çıkmıyor mu?
  • EVET İstediğin değer monitör destekliyorsa xp deki gibi çıkıyor.
  • Bu arada acaba windows 60 hz de çalışıyormu diye merak edenler için;(Pro evolution soccer 2009 2010 farketmez bende o yüklüydü onla test ettim) 59 hz ken pes settings de aktif olmayan vsync nin resolution changerdan 60 hz ayarlanınca, aktif halde olduğunu göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmes -- 30 Ağustos 2010; 21:26:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.