Şimdi Ara

Windows 7 64 Bit Oyun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum var windows 7 kullanıyorum 64 bit ama nedense yüklediğim tüm oyunlarda kasma yada donma değilde sürekli bir oyundan atma ve birden siyah ekran çıkması gibi durumlar oluşuyor.Fifa 11 Demo , Pes 11 Demo , Fifa 2010 , Pes 2010 ,Gta vice city , gta san andreas , Race Driver Grid gibi oyunlar yükledim ama hepsinde aynı durum oldu bilgisayarımın sistemindenmi kaynaklanıyor yada windows 7 denmi kaynaklanıyor bilemiyorum pc min ekran kartı intel gma 4500 mhd işlemci 2.53 ghz ram 4.00 gb sanıyorum bu özelliklerle bu oyunları sorunsuz çalıştırması gerekir.
    ama sorun çıkıyor nedeni nedir acaba ?

    edit:bunu yazdıktan sonra pcde solitaire oynayayım dedim onda bile ekran gitti ne oluyor anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay91 -- 23 Eylül 2010; 0:08:41 >



  • onboard ekran kartı ile sıkıntılı olur bu dediğin oyunlar...
  • Bu kadar oyun saymışsın hiç biri eski sayılmaz ve grafikleri agır sayılan oyunlardır.Bunların hepsini de denediğine göre oyun sever birisin.Ekran kartı alma yolu görüküyor sana.
  • aynı sorun bendede vardı bende çözemedim fakat ekran kartının driverini güncelleyebilirsin veya oyundayken sıcaklıkları kontrol et oyüzden atma kararma olabilir.
  • oyunlarda kesinlikle donma kasma yok dediğim gibi biirden siyah ekran çıkıyor ve öyle kalıyor reset atmam gerekiyor ekran kartı 2 gb nasıl yetmez anlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.