Şimdi Ara

Windows 7 acilmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Onboard ekran karti driverlerini silmem sebebiyle windows acilmiyor. Baslangic onarma ekrani geliyor ancak bir sonuc yok. Elimde window 7 cd si de yok. Guvenli modda baslatamiyorum sistem geri ykleme yapamiyorum. Sadece komut ekrani calisiyor(cmd). Windows 7 cd si olmadan kurtarma ihtimalim varmidir? Simdiden tesekkurler. Anakartim asus m4a88td olmasi lazim. Onboard ekran karti ati hd4200.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grish

    Onboard ekran karti driverlerini silmem sebebiyle windows acilmiyor. Baslangic onarma ekrani geliyor ancak bir sonuc yok. Elimde window 7 cd si de yok. Guvenli modda baslatamiyorum sistem geri ykleme yapamiyorum. Sadece komut ekrani calisiyor(cmd). Windows 7 cd si olmadan kurtarma ihtimalim varmidir? Simdiden tesekkurler. Anakartim asus m4a88td olmasi lazim. Onboard ekran karti ati hd4200.

    onboard ekran kartı derken işlemci üzerindeki ekran kartı sanırım simdi windows7 hiçmi acılmıyor yoksa acılıyor masaüstü geliyor özelliklerimi kullanamıyorsunuz
  • Hic acilmiyor. Sadece onarma ekrani geliyor ve bi sonuc cikmiyor. Ayni sekilde "sistem geri yukleme" "sistem goruntusu kurtarma" "windows bellek tanilama" " komut sistemi" menulerine ulasabiliyorum ama hicbir sonuc alamadim. Yurt disinda olmam sebebiyle hemen windows cd si bulmam da mumkun degil. Ama sanirim cd siz halletmem imkansiz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grish

    Hic acilmiyor. Sadece onarma ekrani geliyor ve bi sonuc cikmiyor. Ayni sekilde "sistem geri yukleme" "sistem goruntusu kurtarma" "windows bellek tanilama" " komut sistemi" menulerine ulasabiliyorum ama hicbir sonuc alamadim. Yurt disinda olmam sebebiyle hemen windows cd si bulmam da mumkun degil. Ama sanirim cd siz halletmem imkansiz gibi.

    hocam baska windows 7 kurulu pc bulabilirmisiniz windows 7 onarma cd oluşturup pc onarabilirsiniz
  • Evet bunu yapabilirim sanirim. Hemen arastirmaya basliyorum oyleyse, yardimlariniz icin tesekkurler. En kisa zamanda sonucu yazicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grish

    Evet bunu yapabilirim sanirim. Hemen arastirmaya basliyorum oyleyse, yardimlariniz icin tesekkurler. En kisa zamanda sonucu yazicam.

    tmm hocam pm deki mesajada bak orda nasıl yapılacagı anlatılıyor insallah cözülür bu arada hemen bir orjinal windows 7 cd edin bence lazım olur bu gibi durumlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.