Şimdi Ara

windows 7 crysis sorunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
47.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR ŞİMDİ SORUM ŞÖYLE !
    CRYSİS WARHEAD I YÜKLEDİM CRACK YAPTIM VİSTA SP1 SP2 OLARAK BİRDEN FAZLA SEÇENEK İLE AÇMAYI DENEDİM İYİ GÜZEL TAM AÇILACAK GİBİ OLUYOR EKRAN SİYAH BİR ŞEKİLDE KALIYOR NE BİR SES NE BİR GÖRÜNTÜ HİÇ BİRŞEY YOK OYUNU KÜÇÜK EKRANDA AÇMAYI DA DENİYORUM ALT+ENTER YAPINCA EKRAN BOYUTUNU KÜÇÜLTÜP BÜYÜLTEBİLİYORUZ MEDİA PLAYER LARDAKİ GİBİ EKRAN KARTIMI DA BİR KAÇ KEZ ESKİDEN YENİ SÜRÜME DOGRU GÜNCELLEMELERİNİ YAPTIM AÇILMIYOR.
    Cpu : AMD FX SERİES 8X 16 MB ÖN BELLEK
    GPU : POWERCOLOR REDEON HD 6870 1 GB 256 BİT GDDR5
    RAM : 4 GB X 2 KİNGSTON HYPERX 1600 MHZ.
    POWER SPLY 750 WATT HİGH POWER
    1 GB SİGEATTE 64 MB .
    MAİNBOORD : GİGABYTE 880 GM 1666 MHZ
    SİSTEMİM DE BU
    BATLE FİELD 3 ULTRADA SORUNSUZ AÇIYOR SU GİBİ AKIŞKAN TEK BİR KASMA YOK CRYSİS WARHEAD I AÇMASINI İSTİYORUM FAKAT YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • 64 bitte çalıştırınca ne oluyor arkadaşlar?Aynı sorunu bende yaşamıştım ama 32 bitten devam ettim.Bu arada laptop çok ısındığından buzluktan çıkardığım buzu torbaya koyup bilgisayarın klavyesının hmen ustune koyuyordum.Yoksa aşırı ısınmadan pc kapanıyordu:d
  • Arkadaşlar Cyrsis oynuyorum, ilk oyun. Uçaklı bölüme kadar herşey iyiydi ancak uçaklı bölümün sonunda oyun donuyor ve oyundan atıyor. Ayarlar şöyle: 1920*1080 8XAA Tümü: Çok Yüksek. Bu şekildeyken bu bölüme kadar geldim bir problem olmadı ancak dediğim yerde donma olunca ayarları 4X AA ve Tümü: Yüksek yapınca bölümü geçebildim. Sizde de oldu mu bu durum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: áshtráy

    Eğer oyunun çakma ise başka bir ilaç dene..Patch kullanıyosan o patchin ilacını ver

  • Bendeki Crysis ve Warhead orjinal.

    Warhead için:
    bin 32 klasöründeki exe dosyasının uyumluluk modunu değiştirmeme rağmen açılmadı. Başka neden olabilir. Sistem Win 7 64 bit.

    bin64 klasöründeki Crysis.exe de açılmadı. Aynı klasördeki Crysis64.exe isimli uygulama açılıyor sadece ama ingilizce açıldığı gibi, steam bunu tanımıyor bile. Hani hangi oyunu açarsanız o görünür ya hani. O görünmüyor. Steam'e o uygulamayı tanımıyordu başta. Alttaki videodaki tarifle tanıttım ama ayarlardan türkçe seçili olmasına rağmen oyun ingilizce açılıyor.

    Crysis için:
    Uyumluluktan hangi sistemi seçtiysem işe yaramadı. Bu arada bunda 32 ve 64 için ayrı eze yok. tek bin klasöründe tek exe var.


    EKLEME:
    Oyun ingilizce de olsa biraz oynayayım dedim. Oyun sorunlu. Çünkü 1.1 olan eski ve sorunlu versiyon. O sebeple sildim oyunu. Oynayacak olursam korsanını yüklerim tekrar. Böyle rezalet görmedim. Yıllar önce korsanını bile 1.2 yamasıyla oynamıştım halbuki. Crytek Steam'e sorunlu versiyonu vermiş. Bunca zaman şu sistemdeki açılma sorunu için bile yama çıkarmamışlar. Oyunu zamanında korsan olarak çok oynamış olmasam, "Bunu aldığıma pişman oldum" diyecektim ama o zaman oynadığıma sayıyorum verdiğim parayı. Şu mesajı Crytek Türkiye'den gören birisi olur mu acaba?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 22 Haziran 2014; 7:06:13 >
  • Crysis Warhead için bin64 klasörü sanırım yoktu, yani benim kendi kurulum arşivim ve oyunumda bin64 diye bir klasör yok, ayrıca 64bit için yayınlanmış ilacı da yok. Tabi oyun 64bit sistemlerde de çalışıyor bu seni yanıltmasın. Online bölüm olan Crysis Wars için 1.5 güncellemesini yaptıktan sonra bin64 klasöründen oyunu ilaçlamadan girebiliyorum.

    Crysis için ise 1.2 ve 1.2.1 güncellemelerini kurmanı tavsiye ederim bunun için. Orjinal haliyle çalıştıramadıysan eğer 32 ve 64 bitler çıkmış ilaçlar var, bazıları hata veriyor bazıları sorunsuz çalıştırıyor. Ama orjinal versiyonunda 1.2.1. serveri fazla yok oyunun ilk çıkan sürümü için daha fazla server mevcut. son hali nasıl bilmiyorum en son bildiğim buydu. 1.2.1 için ilaç yok diye biliyorum, 1.2 için çıkan ilaçlar vardı ama.

    İlaç için gamecopyworld adlı siteyi kullanmayı biliyorsan bu tür içerikleri fazlasıyla orada bulabilirsin. Oyunun orjinal lisansına sahip olduğun için no-cd dosyaları sana sorun çıkarmayacak zaten.


    Türkçe içerik olayını da şöyle izah edeyim; oyunun ana dizininde game\localized klasöründe english.pak ve english.lng, turkish.pak ve turkish.lng şeklinde dosyalar bulunuyor. bunların yanında default.lng de var. onu not defteri ile aç ve içindeki bilgiyi altta yazdığım gibi değiştir.

    Language = "Turkish"
    PAK = "Turkish.pak"

    Sorun devam ediyorsa şayet Turkish.pak dosyasını winrar ile açıp içindeki ana karakterlerin ses dosyalarını media player ile test et, sesler türkçe olmayabilir, birde koreli askerlerin korece sesleri seni yanıtmasın. Şayet dil paketini sonradan indirmişsen piyasada birbirine karışan çokça paket söz konusu özelllikle crysis ve warhedin paketleri birbirine çok karıştırılıyor, aynı isimlere sahip oldukları için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Haziran 2014; 14:56:15 >
  • Detaylı bilgilendirmen için sağol.

    Tam tersi, warhead'da bin 32 ve 64 vardı ama ilkinde görünmüyor. Steam versiyornunda böyle diyeceğim ama ekran kartı destek dosyası vardı mesela. Ta o zamanın kartları yazıyordu.

    Bende ikisinin de korsanı vardı zaten. Hatta disklerini bile sakladım. 2009'dan beri denemelikte olsa korsan oynamıyorum. İstiyordum ki orjinal alayım da öyle oynayayım. İlerlemeler kayıtlı kalsın. Tekrar oynamak istediğimde de beğendiğim bölümü oynayayım sadece; hani bulut özelliğini kullanarak. Ama olmadı, neyse.

    Hani zamanında adamların oyununu aldık ama para vermedik. Haklarını iade edelim gibisinden ama olmadı. İlk defa orjinal bir oyunu yamaları ve dili eksik olarak gördüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Detaylı bilgilendirmen için sağol.

    Tam tersi, warhead'da bin 32 ve 64 vardı ama ilkinde görünmüyor. Steam versiyornunda böyle diyeceğim ama ekran kartı destek dosyası vardı mesela. Ta o zamanın kartları yazıyordu.

    Bende ikisinin de korsanı vardı zaten. Hatta disklerini bile sakladım. 2009'dan beri denemelikte olsa korsan oynamıyorum. İstiyordum ki orjinal alayım da öyle oynayayım. İlerlemeler kayıtlı kalsın. Tekrar oynamak istediğimde de beğendiğim bölümü oynayayım sadece; hani bulut özelliğini kullanarak. Ama olmadı, neyse.

    Hani zamanında adamların oyununu aldık ama para vermedik. Haklarını iade edelim gibisinden ama olmadı. İlk defa orjinal bir oyunu yamaları ve dili eksik olarak gördüm.

    Steamdaki arşiv yapısı demek ki farklı ve crytekin hatalı arşivi vermiş olabileceği konusunda haklı olabilirsin. Adamların amd chipseti hakkında çektiği o video durumu gözler önüne seriyor.


    Crysis Warhead çıkış olarak sadece 32 bit desteği ile gelmiş, fakat Patch 1.0 ile birlikte 64 bit desteği eklenmiş. Oyunun güncel sürümü ise 1.1 ve ilginçtir bu sürümde 32bit için DRM desteği var ama 64 bit için DRM free.

    Crysis çıkış tarihi ile birlikte 32 ve 64 bit desteğine sahip güncel sürümü 1.2.1. Aynı şekilde 32 bit için DRM desteği varken 64 bitte DRM free.

    Crysis Wars yine 32 ve 64 bit desteğine sahip ve güncel sürüm 1.5

    Kendi arşivimdeki oyunların resmini atıyorum ve tamamını 64 bitte oynayabiliyorum. tabi steam versiyonu değil bunlar. çok gerekli değil ama bilgi olsun diye vereyim dedim

     windows 7 crysis sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Haziran 2014; 15:20:37 >
  • Sağol. Yukarıda yazdığım gibi korsan yükleyip oynarım oynayacak olursam. Elimde diskleri var zaten. Yamalarından emin değilim sadece. Onlar da vardı ama yanlışlıkla sildim sanırım.

    Hangi videodan bahsettin?
  • üstteki mesajında paylaştığın videodan bahsettim. bu arada crysis 1.2.1 DRM mevzuda aynı şekilde 32 bitte var 64 bit için söz konusu değil. yıllar sonra bu enteresanlığı farkettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 22 Haziran 2014; 17:32:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.