Şimdi Ara

windows 7 ekran kartı, tvkartı ve ses sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ------------------------------------------------------
    Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267)
    Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    ATI Radeon X1650pro Secondary (256 MB) DDR3 PCIExp Ekran Kartı
    SEAGATE 320GB 16MB SATA II NCQ
    2 GB DDR2-667 MHz Kingston RAM
    ASUS TA9A1 350W kasa
    Avermedia DVB-S Hybrid+FM A700 tv kartı
    ------------------------------------------------------
    Özellikleri yukarıda ki gibi olan bilgisayarıma windows7 işletim sistemi kurduğumda ekran kartı directx 9.0 olduğu için kurduğum işletim sistemine driver ını tanıtamadım. Daha doğrusu ati windows 7 için gerekli desteği directx 9.0 olan ekran kartları için kesmiş ve bu nedenle ekran kartı için hangi sürücüyü kuracağımı bilemedim. XP işletim sistemine uygun sürücüsünü sistem uyumluluğuyla yüklemeye çalıştığımda mavi ekran hatası aldım. Atig... gibi bir hataydı. Windows 7 işletim sistemi kurduğumda ekran kartıyla ilgili problemi nasıl aşarım, hangi sürücüyü yüklesem yeterli olur???

    Ayrıca xp işletim sisteminde sorunsuz çalışan logitech 5+1 ses sistemi, Windows 7 işletim sistemini kurduğumda ve tv kartını çalıştırdığımda arka hoparlörlerden cızırtı geliyor. müzik filan dinlediğimde de xp de ki gibi performanslı değil. Tv kartının, ses kartının windows7 e uygun driver larını indirip kurmama rağmen maalesef istediğim verimi alamadım ve bahsettiğim durum yüzünden tekrar xp ye döndüm.

    Bir çözüme ulaştırıp windows 7 işletim sistemini sorunsuz kullanmamı sağlayacak arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Lütfen arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.......







  • Ekran kartıyla ilgili olan sorununuzun bire biri bende var.Benim de ekran kartım GeForce 7300 GT ve anakartım Asus P5RD1-VM.Fakat ben Windows 7 32 Bit sürümünün sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman bana desteklenmiyor felan diyordu ama hâlâ Everest Ultimate programı ile bileşenler kısmında ekran kartımı görebiliyorum.XP ile yüklemeye çalışırken ben de mavi ekran almıştım.O yüzden yaklaşık 2 aydır ekran kartımın sürücüsü olmadan bilgisayarımı kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.