Şimdi Ara

Windows 7 geri yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Win 7 ultimate kullanıyorum... Açılışta sürekli hata veriyordu. Onar dedim sistem geri yükleme çıktı.ben de tamam dedim. Tarih falan sormadı... Ama bir baktım taa bir sene önceki yükleme çıkıyor... Yani ona dönmüş.... Ama masaüstüde kalan en alakasız 2 tane Excel dosyası var... Excel açıyorum yeni diyorum. 2022 öncesi var eski açılan dosyalar çıkıyor. Yeni olan dosyaları bulamıyorum...

    Ama ben onları d sürücüsüne kaydettiğime eminim. Sistem geri yüklemede o dosyalar yok... Böyle bir şey olur mu? Diyelim masa üstüne kaydettim. Ama yeni 2 dosya çıkıyor... Nasıl geri alırım bu geri yüklemeyi. yani en önemli 2 dosyayı bulamıyorum... Geri yükleme iptal geri yüklemeden önceki zamana nasıl dönerim... Sistem geri yükleme seçince yine ilk kurulum yaptığım zamanki var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sistem geri yüklemesinin mantığı ne zaman yedekleme yaptıysan o zamanın geri yüklemesini sana gösterir demekki en son bir yıl önce sistem geri yüklemesi yedekleme yapmış yani yapacak bir şey yok. Ayrıca sistem geri yüklemesi yaptıysan yani bir yıl önceki geri yükleme noktasına döndürdüysen geri dönüşü yok. D sürücüsüne attığın dosyalarda kaybolmaz tabi d sürücüsü için sistem geri yüklemesi oluşturup geri yükleme yapmadıysan. Sistem geri yüklemesi genelde C sürücüsü için yani windowsun kurulu olduğu sürücü için yedekleme yapar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.