Şimdi Ara

Windows 7 Kurduktan Sonra Sürücüleri Yüklemek [Yardım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rica ederim.
    Hayır, daha kolay
    Öncelikle,
    indirdiğin dvd iso sunun hash değerlerini kontrol et. o ne dersen eğer şimdi tam aklımda değil programı bulunca söylerim.
    Değerleri microsoftunkiyle uyuşan dvd kalıbını (indirdiğin) 4x ile yaz.
    Sonra takıp boot et. Gerisi gelir zaten.(yükleme menüleri ingilizce olabilir panik yok:)
    Yükleyeceğin sürücüyü seçip biçimlendir önce.Sonra biçimlenen sürücüyü seçip ona yükle.
    En fazla 30dk ya yüklenir heralde.Herşeyini tanıcak zaten:)

    Ancak şimdiden söyleyim,yinede kurulumla ilgili ayrıntıları bir araştır.laptoplar nazlanıyor bazen sorun çıkartabiliyor.Yani sanmıyorum ama şimdiden uyarayım.
  • Tamam XP'den kolay kuruluyorsa, yüklerim o zaman. İnşallah sorunsuz olur.

    Ayrıca 7600 Türkçe çıktı mı? Çıktıysa gidip alırım DVD'sini. Şu DVD iso meselesini tam olarak kavrayamadım ama Windows 7 alacağım bilgisayarcıya sorarım. Eminim kolay birşey ama daha önce hiç yapmadığım için..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 11 Eylül 2009; 17:57:26 >
  • Orjinal almaktan bahsediyorsanız 22Ekimi beklemek lazım.22 ekimde raflarda olacak.Ancak msdsn ve technet üyelerine final sürümü (en son satışa çıkacak sürüm bu işte) sunuldu.O sitelerede üyelik oldukça pahalı olduğundan torrent vb yerlere başvurabilirsin:)
    Şöyle anlatıyım:

    Şimdi sen bir link bulup indirdin diyelim.İndirdiğin dosya .iso olcak.yani dvd ye yazdırman için hazır kalıp.Şimdi bu tip dosyaların seri numarları gibi numaraları olur.Üzerindekien ufak bir değişiklilkte bu numaralardada değişiklik olur ve indirdiğin dosya hackmi fake mi virüslümü değilmi bu şekilde anlarsın.
    Sen windows 7 i ndir şimdiki bilgisayarına.Hashtab programını kur. indirdiğin .iso ya özellikler de ve md5 sha1 crc numararlını microsoftunkilerle karşılaştır.nerden bulcam microsoftunkileri dersen google a windows7 md5 yazsan bile çıkar eminim:)
    Değerler aynı ise eğer dvd ne yaz ve kuruluma başla.




  • Tamam, çok sağol.

    Ayrıca benim gittiğim CD/DVD yerindeki bilgisayarcı Microsoft'un kursuna gidiyormuş. Onlara veriyorlarmış orjinal W7'yi.

    İstiyorsan kurayım dedi, PC'yi formata götürdüğümüzde fakat ben İngilizce diye istmedim.(Daha TR dil pkaeti çıkmamıştı.)

    Geçen gün gittiğimde ben internetten indiririm falan atarız dedi DVD'ye. Bende oradan alacağım kısmetse.
  • hmm sen yinede bir bahset bu md5 olayından.Microsoftunkiyle karşılaştır mutlaka.Windows Update üzerinden 34 dil paketinede ulaşılabiliyor haberin olsun.İçinde tr de var.
  • Bugün ATI Driver 9.9 çıktı. Bende senin verdiğin linkten indirdim Windows 7 için. Buradan bilmeyen arkadaşlar varsa duyurayım.
  • Evet whql imzalı hemde:)
  • Ya bu 9.9 sürücüsünün Vista 32 bit Mobility Radeon 4650 için olanı yok mu ya... Windows 7 için var ama Vista için yok. Ben W7 yüklemek zorunda mıyım 9.9 ile oynamak için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.