Şimdi Ara

Windows 7 Kurulum Problemi ---YARDIM---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Öncelikle yazı biraz uzun olabilir ama sıkmasın diye hikaye gibi yazdım :)

    Yıllardır windows kuruyorum ama ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.

    Şimdi olay söyle windows 7 kurulumu yapıcam adım adım anlatayım.

    Cd yi taktım pc ye restart atıp boot dan cd sürücüyü sectim. Daha sonra dil kısmı geldi onuda sectim ondan sonra harddisk bölümü geldi harddiskime format attım basladı yüklemeye.

    Sorun tam burda baslıyor.yükleme esnasında monitörüm birden kapanıyor.sanki kabloyu cıkarmısım gibi tepki veriyor. Ben dedim heralde arkada kurluma devam ediyodur restart atınca düzelir dedim ama 1 saat beklememe ragmen monitöre görüntü gelmiyor.

    Pc ye restart attıgımda hiçbişey olmamıs gibi görüntü tekrar baslıyor. bu işlemi windows kaynaklıdır diye 3 ayrı cd den denedim ama hepsi aynı sonuç verdi.

    Mantık yürütemedim bununla ilgili belki siz mantıklı bişey bulursunuz su an sirketteyim hep forumdayım anında cevap verebilirim :) bilginize.

    Yardımlarınız için simdidden tesekkürler....







  • 3 sorum var sana, 1 ekran kartın ne firegl falan değil umarım, 2 kart üstünden çıkışı neyle alıyorsun vga dvi vs, 3 onboard ekran kartı var mı anakartın
  • on board ekran kartı yok hdmı ve vga olarak denedim ikisindede aynı sonuç bi arkadastan ekran kartı driveriyle ilgili uyusmama problemi olabilir diye duydum onunla ilgili bişey biliyomusun ?
  • bide firegl değil unutmusum :)
  • bazı kartlar için sıkıntı var driver konusunda, benzer birşeyi hem geforce 7300 için hem de firegl için yaşadık, firegl olan makineye evden kendi ekran kartımı getirip çözmüştüm olayı, geforce 7300 için windows kuruluyordu sonra açılmıyordu, kurup güvenli modda açabiliyor musun yani kendi kurarken restart ediyor mu?
  • kardeşim;
    problemi çözdüm ama bişey yapıp değil son olarak xp yükleyip yükseltmeyi denicektim son kez tekrar denim dedim ekran kapanmadı ama denemeden önce xp cd siyle diskin yüzde 15 ini biçimlendirmiştim biçimlendirriken monitör gene kapandı sonra 7 yi denedim oldu artık sansmıdır yoksa biçimlendirmenin bi etkisi varmıdır bilemem sonuçta oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.