Şimdi Ara

WİNDOWS 7 lisansı için yeni pc almak mı gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-7-home-premium-tr-dvd-gfc-00222/productDetails.aspx?categoryid=139&productid=by1153



    Arkadaşlar yukarıdaki linkte windows 7 home premium satışı var. Bunu almak için illa yeni pc almak zorunluluğu var mı? OEM yazmıyor hiçbiryerde.



  • oem degil kutu lisans zaten o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bisquit

    oem degil kutu lisans zaten o.




    peki hocam 64 bit mi 32 bit mi? o bilgi nerede yazıyor? ben göremedim.
  • Acaba windows 7 nin öğrenciler için yükseltme versiyonu çıkıcakmı? Vistada olduğu gibi home premium yükseltmesi çıkar ve 100tl civarı olursa çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cherokee

    Acaba windows 7 nin öğrenciler için yükseltme versiyonu çıkıcakmı? Vistada olduğu gibi home premium yükseltmesi çıkar ve 100tl civarı olursa çok iyi olur.


    Bende bunu bekliyorum inşallah uygun bir yükseltme yaparlar...
  • @coupant
    quote:

    peki hocam 64 bit mi 32 bit mi? o bilgi nerede yazıyor? ben göremedim.

    açık açık yazmıyor ki göresin. bu tür durumlarda yazsa bile en garantisi telefonda sorup kesin bilgi almak.
    malesef sitelerimizin çoğu eksik ve yanlış bilgi içermekte...
  • Vista'da oldugu gibi windows 7'de kutu yükseltme paketi çıkmayacak,(zaten kutu upgrade fiyatı nerdeyse yeni lisans kadar pahalıydı,tabi buna akademik kutu yükseltme paketini eklemiyorum) sadece windows 7'den farklı bir windows 7'ye geçiş sağlayabileceksiniz.bunu da microsoftun sayfası üzeinden yapıyorsunuz, size ürün anahtarı veriliyor,elinizde yer alan recovery ya da normal oem cd'den kurarken yükseltmiş oldugunuz windows 7 ürün anahtarını giriyorsunuz ve o sürümü kullanıyorsunuz. Windows 7 starter'dan bile diger windows 7'lere geçiş saglanacak.(bu vistada yoktu mesela) windows 7 kutu lisanslarda içerisinden yanılmıyrsam hem 32bit hem de 64bit dvd'si cıkıyor. çünkü windows vista'da kutu lisans aldıgınzda 64bit siparişini microsoft sayfasından yapıyordunuz. Sadece vista ultimate'te hem 32 hem 64bit dvd'si çıkıyordu. diger vista kutularda içinden cıkan kuponla netten sipariş verebiliyordunuz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.