Şimdi Ara

Windows 7′niz,Mac OS X Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Windows 7'yi seviyorum ama Mac OS X görünümü olsa çok daha iyi olur diyorsanız size güzel skin pack windows 7'nizi gerçekten mac os x benzetiyor
     Windows 7′niz,Mac OS X Olsun
    Windows 7'nizden hiç bir şey değiştirmiyor sadece görünüm kaldırmasıda çok kolay.Ben şuan kendi bilgisayarımda kullanıyorum.Denemeye Değer Arkadaşlar.
    Buyrun Link:
     Windows 7′niz,Mac OS X Olsun
    Hotfile.com: Hébergement de fichiers par un clic: Windows 7 Mac OS X Skin Pack 3.0 WaRezBull.zip (Kesinlikle Virüs Yoktur Arkadaşlar]
    Buda Benim Bilgisayarımdan Bir Resim
     Windows 7′niz,Mac OS X Olsun







  • kurdum denedim ama bazı hataları var açıkcası o kadar hoş değil
  • snow trasnformation 1.5 kurun bunun aynısı ve hatası yok

    dosya aynı sadece ismi değişikmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 24 Nisan 2011; 16:36:39 >
  • arabayı süsleyen adamlar gibi ne anlarlar pc nin orasına burasına birşeyler eklemek..tuhaf..
  • MacOSX istiyorsan kendisini kur...
  • Mac OS kurmuştum bi ara daha doğrusu Hackintosh :D Pek beeğendiğimi söleyemem.Rakı için derler ya Şişede durduğu gibi durmuyor aynen öle bişi.MSNsi bile iğrenç ötesi :)Arayüzü basit ve sadece ama nedense bana ilkel hissettirdi ) Bunlar olurken binbir sorunlu bir parck kurmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum.Bizim millette bir mac sevdası var :) Hani cem yılmaz diyrodu ya VİP bölümünde portakal suyu veriyorlar yere dökülse tenezül etmezsin ufacık bardakta :) Bizim mac merakıda böle bişi zaten.Ben uğraşmayın derim güzleim win 7 in arayüzünü temalarını ayarlarını bozmayın derim.
  • esasında mac os x kuranlar bence tek bir sebepten dolayı kuruyor, adobe photoshop gibi programları windowsa göre daha performanslı çalıştırdığından dolayı. yoksa söz konusu güvenlik ise linuxde de var. eğer photoshop vs. kullanmıyorsanızi mac os x kullanmanın hiçbir anlamı yok. o kadar saat mac os x kurulumu ile uğraşmaya değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusbeen

    Mac OS kurmuştum bi ara daha doğrusu Hackintosh :D Pek beeğendiğimi söleyemem.Rakı için derler ya Şişede durduğu gibi durmuyor aynen öle bişi.MSNsi bile iğrenç ötesi :)Arayüzü basit ve sadece ama nedense bana ilkel hissettirdi ) Bunlar olurken binbir sorunlu bir parck kurmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum.Bizim millette bir mac sevdası var :) Hani cem yılmaz diyrodu ya VİP bölümünde portakal suyu veriyorlar yere dökülse tenezül etmezsin ufacık bardakta :) Bizim mac merakıda böle bişi zaten.Ben uğraşmayın derim güzleim win 7 in arayüzünü temalarını ayarlarını bozmayın derim.



    çok doğru diyorsun kardeşim. illede mac os istiyorsanız gidin bir macintosh bilgisayar alın bakalım sevecek misiniz. hem pahalılar hemde pcden farksızlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.