Şimdi Ara

Windows 7 Recorverysiz Format Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben ilk laptop kullanışımda cahilliğimle recoveryi bilmeden fazla yer kaplıyor diye silmiştim. Şimdi format atmak istiyorum, pc çalışır durumda yani. CD/DVD gerektirmeden programla formatı nasıl atabilirim. Boyutu ne olursa olsun internetten indiririm. Yeterki yardımcı olun bilgisayar feci yavaşladı açılması en erken 2 3 dk..
    Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekinisa01

    Beyler ben ilk laptop kullanışımda cahilliğimle recoveryi bilmeden fazla yer kaplıyor diye silmiştim. Şimdi format atmak istiyorum, pc çalışır durumda yani. CD/DVD gerektirmeden programla formatı nasıl atabilirim. Boyutu ne olursa olsun internetten indiririm. Yeterki yardımcı olun bilgisayar feci yavaşladı açılması en erken 2 3 dk..
    Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    Bu şekilde DVD ve USB disk olmadan yani bir windows kurulum olmadan format atamazsınız. Orayı silmek gerçekten çok büyük hatalarda birisidir.. Bende sildim servisten yollamalarını bekliyorum. Tabi sizinki ücret karşlığı olabilir. .



    Bir yerden Windows kurulum iso indirip DVD'ye yazdırıp yada Flash'a boot özelliği kazandırarak yapabilirsiniz.. Son olarak driverleri kurmanız gerekiyor.




  • Usb ile olabilir. Hocam siz recorveryi ücretsiz mi alacaksınız bugün götürdüm aldıgım yere 60 tl dedi 2 gün bekliyecek dedi vazgeçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekinisa01

    Usb ile olabilir. Hocam siz recorveryi ücretsiz mi alacaksınız bugün götürdüm aldıgım yere 60 tl dedi 2 gün bekliyecek dedi vazgeçtim.

    Laptop Hp ise arıyorsunuz tabi aramadan önce sistem iyice çökertmek gerekiyor. Kendi hatam olduğunu söylediğim halde ücretsiz yollayacaklar.

    Siz bu şekilde bir yerden indirerek sonrasında flasha boot özelliği kazandırıp kurulum yapabilirsiniz. Pm atarsanız link verebilirim. .
  • Hocam pc ASUS K53S pm atınca nasıl kurulacağında anlatır mısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekinisa01

    Hocam pc ASUS K53S pm atınca nasıl kurulacağında anlatır mısınız ?

    Tamam hallederiz. .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.