Şimdi Ara

Windows 7 Reset Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayı en başından anlatıyorum. İşletim sistemi win7 x86 Ultimate. 2 Günlüğüne evden ayrıldım ve geldiğimde bilgisayara oturdum. Pc bir kaç saat sonra reset attı ve tekrar açıldı. açılırken win7 nin güvenli kipte aç vs. uyarıları filanda gelmedi. Bu bir kaç defa olunca ısıları kontrol edeyim dedim işlemcininki 60 civarlarında ekran kartı 80-85 civarlarındaydı.

    dedim neyse termal macunları yenileyim. pc parçalarını komple söküp temizledim cpu ve gpu macununu yeniledim işlemci şu anda 40-45 derece civarlarında ekran kartı ise düzelmedi. tabi resetler yine devam ediyor.

    ekran kartını söktüm driverları kaldırdım on-board kullanıyordum ki yine reset.

    pcde pardus 2011 x64 kurulu ondan açayım dedim sabahtan beri ne reset ne takılma hiç bir sıkıntı yok.

    Ekran kartının ısısının yüksek olmasına işletim sistemi veya driver'mı sebep oluyor acaba? Yarın win7 kısmına format atıp yeni bir win7 pro x86 yükleyeceğim.

    Düşüncelerinizi ve ya önerilerinizi bekliyorum.

    Sistem:

    CPU: İntel Dual Core e2140@1.6GHz
    RAM: Kingston 2 GB DDR2 667 MHz
    HDD: Seagate 750 GB 7200 RPM
    Ekran Kartı: Ati Radeon x1650 512 MB 128 Bit
    İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate x86 SP1







  • aynı sorun bendede başladı. windows 7 sp1 kurulu. pc tam 2 saat aralıklarla resetlemeye başladı. havalar sıcaktır ondandır dedim. işlemci soğutucusunu söktüm. macununu yeniledim. kasadaki tum parçaları çıkardım. tekrar taktım gene devam ediyor. 64 bit işletim sistemi kurulu. format felan çare ise bizde yapalım
  • forman çare fakat senin sorunun ile benim sorunum aynımı önemli olan bu. benim sorunum yazılımsal çıktı, ama belki seninkisi donanımsaldır. linux işletim sistemi ile dene reset atmıyorsa büyük ihtimal yazılımsal bir sorunun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.