Şimdi Ara

Windows 7 ses sorunu ne tüm bilgileri okudum ama çözemedim yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sitede yazılı olan bütün herşeyi yaptm. İnternette araştırdım uyguladım olmuyor olmuyor olmuyor. Nerde hata var bulamıyorum. Şöyleki asus P5G41T-M LX anakartım Üzerinede realtek ALC887 varmış. Bunun neredeyse internette asusun sitesinde heryerden driverini indirdim denedim olmuyor. Kontrolde yani 5+1 seçip uyguladıktan sonra hepsi sınamada düzgün ama media player vs. hiç bir türlü tam ses vermiyor sadece ön sağ sol çalışıyor. Biosta iki seçenek var biri high defination ve AC97 ikisinide deneyerek bütün seçenekleri uygulaadım ama yine olmadı. Jacklar doğru yerde takılı ztn sınmada ses alıyorum. Yanlız şimdi tekrar yaparken birşeyi fark ettim. Donanımı kaldırdım sonra normal driver setupına tıkladım kurdum reset atmamı söyledi reseti attı fakat açıldığında Win7 tekrar sağ alt köşede High defination yükleniyor kullanıma hazır dedi. Yani sanki benim yüklediğimi yine kabul etmiyormuşta otomatik olanı yüklüyormuş gibi bi durum oldu. Ama o yüklemeyi nasıl durdurcam onu yapamadım durmadan kendi yüklüyor kaldırdığımda. Sonra bende driveri güncelleştir dedim bu sefer indirmiş olduğum driverların bulunduğu klasorü seçtim aradı yükleniyor dedi yükledi. Tam oldu diyordum geldim açtım yine aynı yine aynı. Nerde yanlış yapıyorum acaba ??







  • windows 7 desteklemiyor 5+1 i ne kadar denediysem yapamadım ama çözüm buldum realtek jaklar takıldıgında görebiliyoruz ses yöneticisinden 3 tane jak var 5+1 ses sistemleri icin yeşil siyah ve kırmızı gibi bir renk yeşil ve siyahı Ön Hopörlör seçenegi yapk kırmızıyı orta/subwoofer i sec o zaman 5+1 çalışıyor
  • bende creavite ses kartımda var cd gelen driver kurduğumda problem yok ancak update ettiğimde çalışmıyor
  • benim ne cd de ki nede normal indirdiğim olmuyor. yani ses alıyorumda 5+1 değil. Xpde hiç bi sorun yoktu neden böyle oldu anlamadım.
    Bunu yapabilen yani tüm kolonlara sesi dağıtan bi program vardı daha önce okumuştum ama şuan bulamıyorum bilen varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan300 -- 20 Eylül 2010; 15:55:54 >
  • creative w7 için benim ses kartıma driver çıkarmamış sadece çalışmasını sağlıyacak bi şeyler yapmış o da 5 para etmez allahtan cd gayet çalışıyor crative bir tane çöp bile almam adamlar driver yapmıyor forumda yazan insanlar çıkıyor koskoca firma driver çıkarmaz mı yaw kullanıcalar driver yazaya başlamış bu kadar dandik bir firma
  • o benimde dikkatimi çekmişti ama şöyle bi durum varki sadece yeşil olana tıklayıp değişiklik yapabiliyorum diğerlerini seçmeme izin vermiyor tüm jackları ayrı giriş aygıtı olarak ayarla dediğim halde yine açılmıyor. Yeşildede 2 seçenek var ön kolonlar ve kulalık. Şimdi yine kaldırdım yükledim artık onada izin vermiyor sadece alttaki ön panelinkiler değişiyor. Anakart üzerinde 3 ses çıkışı var 3 jackla bağlıyorum ortakine arkayı takıyorum arkadan ses geliyor önü takıom önden yada center+sub takıyorum o ikisinden geliyor ama normal takınca sadece önlerden ama test yapıyorum hepsi normal ya deli olucam denemediğim yol kalmadı. driverda bi sorun var kesin ama indirmediğim driverda kalmadı. Eğer realtek ALC887 ses kartı olup ses sistemini tam performans çalıştıran varsa lütfen yardımcı olsun. yada Daha değişik bi yöntemle çalıştırmayı bilen yardımcı olucak birisi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.