Şimdi Ara

Windows 7 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 kurdum ancak kurulumdan sonra sürekli olarak çeşitli hatalarla karşılaşmaya başladım. Hataları özetleyeyim:
    1)Bilgisayar bazen durup dururken klavyeye veya touchpade dokunduğumda donuyor. (Her zaman değil)
    2)USB mouse takıyorum algılıyor ancak çalışmıyor. Aygıt yöneticisine gittiğimde driver yüklü olmadıgı yazıyor, update et dediğimde zaten son sürüm uyarısı çıkıyor.
    3)Oyunlarda ekranın kenarlarından veya alt üst kısımlarından boşluk bırakıyor.
    4)Ekran çözünürlüğünü azalttığımda simgelerin büyümesi gerekirken ekran küçülüyor, yine kenarlardan veya alt-üstten boşluk bırakarak.

    Sorunu çözmek için yaptıklarım ise driverları yükledim toshiba'nın kendi sitesinden, bios update yaptım(şu an sürüm 4.0 release 6.1 görünüyor eğer siz kendinizinkine bakıp bilgi verirseniz sevinirim), toshiba software installer programını denedim. Sorun çözülmedi grafik kartının driverını kendi sitesinden indirip denedim yine çözemedim.

    Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

    Ürün bilgisi: Toshiba A300 15A(PSAJ4E)
    İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate







  • toshiba dan bir tanıdığımdan var win 7 yi kurmuştuk aynı sıkıntılar ondada olmuştu. win 7 de sıkıntı çıkartıyor toshiba
  • peki çözüm önerisi olan?
  • oyunlarda aynı sorunu bende yaşadım ama çözüm çok basit ben oyunun içinden ayarladım ekran özelliklerini bu kadar..
  • senin sorununla benimki aynı değil. o benim sorunumun belirtilerinden biri sadece. ben asıl sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum
  • Win 7 öncesinde üretilmiş olan dizüstü bilgisayarlarda bu tip problemler olabiliyor. Bilgisayardaki parçalar için yeni sürücülerin yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol edin. Toshiba'nın teknik servisini arayarak durum hakkında bilgi almak oldukça kestirme bir yol olur. (Teknik servis kalitesini bilemiyorum) Win7, kendi içinde barındırdığı sürücüler sayesinde bu zahmetli sürücü yükleme işini bir hayli kolaylaştırdı ama her seferinde tam uyumlu sürücüyü bulup yükleyeceği kesin değil. Win7 sonrası çıkan uyumlu sürücüleri ve varsa donanımlar için hazırlanmış yardımcı programları araştırınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.