Şimdi Ara

Windows 7 sorunu Kafayı yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkeze yazacagı cevaplardan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.Arkadaşlar o kadar konu açtım ama hala sorunuma çare bulamadım.En basitinden örnek verirsem winanpı açıyorum veya windows media playeri müzik dinlemek için müzik açıldıktan sonra masaüstünde yenile yapıyorum seste cızırtı oluyor internete giriyim diyorum sayfa açılırken cızırtı oluyor takılmada diyebiliriz buna neden böyle yapıyor arkadaşlar anlamış deilim.Geçen gün paraya kıydım windows 7 orjinal cdsi aldım ultimate 1.gün yapmadı az yaptı ama yaptı 2.gün aynı şekilde yapmaya başladı sistemim iyi ama yapıyor aklıma herhangi bişey gelmiyor ne olur yardım edin kafayı yedim.Benim bilgisayarımdan iyi olmayan bir makinede denedim aynı cd ile sorun yok sadece bende böyle bir sorun var 1 aydır windows 7 yükleyip xp ye dönüyorum.En basitinden örnek verirsek google chrome kullanmaktayım ama diger tarayıcılarıda denedim örnegin flash içerikli bi sitedeyim(face youtube vb.)yeni sekmede google açıyım diyorum veya başka sayfa takılma oluyor yeni sekme açarken eger müzik açıksa oda takılıyor lütfen bu işten anlayan biri bana söylesin neden? ısınma sorunum yok driverler güncel sistemim iyi ekran kartım iyi ram yeterli işlemcim yeterli termal macun sürdüm gene aynı sadece anakartım windows 7 uyumlu deilmi sorusu aklıma geliyor anakartım foxcon a6wmx bu anakartı kullanan bir arkadaş bana böyle bir sorunun ondada olup olmadıgını belirte bilirmi anakartımın ekran kartımın sitesinden windows 7 uyumlu driverleri girdim ve indirip yükledim ama hala devam ediyo windows 7 den soguttular beni ama xp kullanırken böyle bir sorun yok DH yöneticileri yardım edin ne yapıyım sistemi bunun için degiştiremem disk birleştirme felan yaptım güvenli modda açtım tarama yaptım sistemde virüs yok iyide benim pc den daha kötü pclerde bu sorun yok bende var sistemimi belirtecegim arkadaşlar konuyu güncel tutabilirmiyiz lütfen ne yapmam lazım kime gidiyim ne yapıyım anlamadım.Sorun kurdugum cd dendir dedim cd degiştirdim gene aynı hatta orjinal aldım ama artık yeter dx11 için istiyorum yoksa canı cehenneme fazla uzatmadan aşagıya sistemimi yazıyorum önce sizden sonrada Allah'tan yardım istiyorum saygılarımı sunarım...
    Anakart:Foxconn a6wmx
    İşlemci:Amd anthlon x2 5200+
    Ekran kartı:Radeon HD 5830 1GB GDDR5 256 Bit DX11
    Ram:4 gb DDR2

    LÜTFEN YARDIM EDİN BU İŞTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR
    NE YAPIYIM KİME SORUYUM?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namco Bandai -- 18 Aralık 2012; 2:19:54 >







  • Şöyle söyliyim. Uzun süre Windows 7 kullandım ve sorun yoktu. Sonradan anlamsız bir şekilde sizinde söylediğiniz gibi cızırtı olmaya başladı. Windows 8 kurdum ve hiç bir sorun kalmadı. Tavsiyem windows 8 kurun. Eğer Windows 8'de sorun kalkarsa kullanırsınız ki çok da iyi olur. Windows 7'ye göre çok daha hızlı bir işletim sistemi. Bir kaç güne de arayüzüne alışırsınız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pohuman

    Şöyle söyliyim. Uzun süre Windows 7 kullandım ve sorun yoktu. Sonradan anlamsız bir şekilde sizinde söylediğiniz gibi cızırtı olmaya başladı. Windows 8 kurdum ve hiç bir sorun kalmadı. Tavsiyem windows 8 kurun. Eğer Windows 8'de sorun kalkarsa kullanırsınız ki çok da iyi olur. Windows 7'ye göre çok daha hızlı bir işletim sistemi. Bir kaç güne de arayüzüne alışırsınız..

    denedim arkadaşım ondada yapıyo bende ama az yapıyor bende çok sevdim 8i ama ondada böyle pcyi kendi halinde 10 dakka bırakıyorum donup kalıyor hiçbir işlem yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.