Şimdi Ara

Windows 7 Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce defalarca konu açtım ama malesef çözümü kendim bulmuştum bilgisayarım 4 yıllık fazla eski sayılmaz donanımlardan ekran kartı işlemci ram felan daha sonradan degiştirildi iyi bir sisteme sahip oldum ama
    3 ay önce XP den vazgeçip sistemime dx 11 için Windows 7 kurdum.Ekran kartım 5830 Radeon neyse bilgisayarda anlık takılmalar işte müzik dinlerken yenile yapınca seste takılmalar oldu işte ne biliyim internette gezinirken felan seste takılmalar oluyordu ben 1 ay ugrastım sonunda 2. bir HDD bulup bilgilerimi yedekledim kendi HDD mi biçimlendirdim sonra tekrar dosyalarımı içine yükledim windows 7 kurdum sorun çözüldü dedigim gibi hallettim sorunu kurtuldum.Yaklaşık 2 aydır sorunum yoktu bugun tekrar oldu tekrar aynı işlemi yaptım şuan problem yok ama ben bunu süreklimi yapmak zorundayım arkadaşlar yardım edin yeni HDD alsam sorun çözülürmü yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namco Bandai -- 26 Şubat 2013; 22:15:52 >







  • Merhabalar,
    Hocam büyük ihtimal diskinizde bad sector oluşmuş.
    Hd tune 2.55 programı ile bir disk taraması yaptırırsanız daha kesin cevap verebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pekadell

    Merhabalar,
    Hocam büyük ihtimal diskinizde bad sector oluşmuş.
    Hd tune 2.55 programı ile bir disk taraması yaptırırsanız daha kesin cevap verebiliriz.


    söylediginiz programla test yaptım ama 1 tane bile kırmızı kare çıkmadı acaba sorun nedendir herhangi bir programın uyumsuzlugundanmı kaynaklanmakta?
  • ram yazmamışsınız ram ne kadar esas takılmada önemli olan o benim en dandik 3gb yiyor normal bir oyun falan açıkken bende 4 var bu 3.5 e geldiği zaman kasar ve çok aşırı programlar veya virüs bulaştırabilecek şeylerle uğraşıyorsanız pcyi aşırı yoruyor olabilecek şeyleri 2 3 ayda topluyorsunuzdur format atınca düzeliyordur benimde eskiden pc 3 4 ayda kirlenirdi kasardı formatla düzeltirdim. ayrıca donanımsal bir sorununda olabilir ses kartında birleşilse anakarta veya ekran kartında. benim ek kartı bozuktu misal video izlerken bazen takılırsı saniyelik ses de cik cik ederdi bozulurdu 1 saniye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nyo

    ram yazmamışsınız ram ne kadar esas takılmada önemli olan o benim en dandik 3gb yiyor normal bir oyun falan açıkken bende 4 var bu 3.5 e geldiği zaman kasar ve çok aşırı programlar veya virüs bulaştırabilecek şeylerle uğraşıyorsanız pcyi aşırı yoruyor olabilecek şeyleri 2 3 ayda topluyorsunuzdur format atınca düzeliyordur benimde eskiden pc 3 4 ayda kirlenirdi kasardı formatla düzeltirdim. ayrıca donanımsal bir sorununda olabilir ses kartında birleşilse anakarta veya ekran kartında. benim ek kartı bozuktu misal video izlerken bazen takılırsı saniyelik ses de cik cik ederdi bozulurdu 1 saniye.

    walla abicim 4 gb ram var benim bilgisayarımda ramle alakalı bir durum deil dedigim gibi HDD ye yükledigim bişeyden oluryor ama neden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.