Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate den Windows 8.1 e geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar benim windows 7 ultimate box 64 ve 32bit cdli orjinal yazılımım var ben buna 500lira vermiştim şimdi 8 ve 8.1 çıktı ben ne yapayım şimdi hiç bir bilgim olmadığından soruyorum. Benim şimdi 500lirayı çöpe atıp bir o kadar da windows 8.1e yazılımına mı vereyim veya bu durumda yükseltme gibi bir durumum var mı? (tabi yine lisanslı olması şartıyla)

    Son olarak win7 ultimate ile win 8.1in arasında ne gibi farklar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokecik2 -- 15 Ocak 2014; 5:18:23 >



  • Yükseltme olayları hakkında kesin bir bilgim yok. Ne kadar yükseltilebilir falan bilmiyorum lakin bir ara çok iyi kampanyalar vardı.

    Çok mu gerekli yükseltmek? Bana kalırsa çok da gerekli değil. Win 8.1 sana şu artıları sağlar mutlaka geçmelisin denecek bir durum yok. Bence tekrardan para bayılmana hiç gerek yok.
  • İkisi de güçlü bir işletim sistemi, internetten bak Windows 8.1'in videolarına ve resimlerine hangisinin tasarımı sana daha yakınsa onu kullan.
  • Öncelikle Merhaba,
    500 Liraya Windows 7™ Ultimate Lisanslı Almışsın.
    Oyun için ise tercihim;
    Windows 7'dir. Çünkü Windows 8.1 RTM'de her oyunu açmaz ve hata verir.
    Hız ve Üstün performans için ise;
    Önerim Windows 8.1 veya 8;
    Çünkü Windows 8' lerde arttırılmış CPU ve Grafik sistemi mevcuttur.
    İyi Günler
  • Yeni nesil oyunlar için Windows 8.1 dir. Keza daha iyi optimize edilmiş olup, bazı oyunlar w8.1 de daha iyi çalışırlar.
  • kesinlikle
  • mavipuma kullanıcısına yanıt
    tasarımında değilim yeni bir sistem toplayacağım oyun canavarı 3000tl bütçem var onun için sadece bu konuda kararsız kaldım bana oynadığım 2 oyun var sadece knight online ve dota 2 bunlar dışında oyun oynamam bu arada.
  • ForeverByAlone kullanıcısına yanıt
    Banada zaten oyun için gerekli tasarım arayüz vb beni ilgilendirmiyor.
  • dragonfly23 kullanıcısına yanıt
    Ben yeni bir sistem kuracağım 3000tl bütçem var onun için sistem canavar olacağından win8 kullanmamam pek bir şeyi etkilemez diyorum sizcede öylemi?
  • vokecik2 kullanıcısına yanıt
    Ben şu an win 8.1 kullanıyorum. Daha önce de win 7 64 bit ultimate edition kullanıyordum.

    İkisi arasında ciddi bir performans farkı olacağını hiç sanmıyorum. win 8.1 ssdli bir sistem kuracaksan biraz daha seri çalışabilir win 7'den. Daha çabuk açılabilir falan ama eğer sistemi oyun için toplayacaksan tekrar işletim sistemine para vermene gerek yok.

    Eğer elinde orijinal win 7 olmasaydı tabiki win 8.1 önerirdim lakin elinde zaten 500 lira ödediğin canavar gibi bir win 7 varken tekrar neden para ödeyesin ki? oraya ayıracağın bütçeye donanım alırsın veya güzel oyun ekipmanları ses sistemleri için vesaire kullanırsın.
  • dragonfly23 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum zaten sistemi toplarken ssd alacağım win7ye işletim sistemi kullanmamda bir sakınca olur mu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vokecik2

    Ben yeni bir sistem kuracağım 3000tl bütçem var onun için sistem canavar olacağından win8 kullanmamam pek bir şeyi etkilemez diyorum sizcede öylemi?

    Eğer yeni bir sistem alcaksan 3.000 TL'ye mükemmel işlemci (İntel Core i7) ve ekran kartı ATI Rdeon HD 7970 vs.) falan bulabilirsin. Ayrıca bu söylediğim yeni işlemci modellerinin hepsi hemen hemen Windows 8' i destekler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vokecik2

    Yorumun için çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum zaten sistemi toplarken ssd alacağım win7ye işletim sistemi kullanmamda bir sakınca olur mu acaba

    w8.1 istersen ogrenci bedava olanı var, onu kullan yok eger yeni alacagım dersen 15 ay bekle w9 cıkıyor, sonrasında w8 ve türevleri cop, bkz gecmis (w7), bence w7 en stabil versiyon, w8 bazı aracları daha iyi orası baska , mesela programsız.iso dosyası acabiliyor, kendinden sanal sürücülü diyelim, ben w7 devam w9 bekle, indirim cıkınca alırsın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 6 Mart 2014; 11:41:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.