Şimdi Ara

Windows 7 x64 bluetooth dongle sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth mouse kullanıyorum, ancak şu an kullandığım bilgisayarda bluetooth yok. Bu yüzden şu ürünü aldım : http://www.hepsiburada.com/liste/tecom-cyber-blue-smallest-usb-v21-bluetooth/productDetails.aspx?productId=bd72531&categoryId=319

    Şimdi sorun şu : Bilgisayara bu aygıtı taktığımda aygıt yöneticisinde Generic Bluetooth Adapter olarak görünüyor ama; üzerindeünlem işareti oluyor. Bu nedenle de kullanılmaz halde oluyor. Sürücü güncelle deyip yüklü sürücüyü ben seçeceğim seçiyorum, yine generic blutooth adapter seçiyorum; hatta bluetooth radio de seçiyorum ikisinde de sürücü yükleniyor ve sorun düzeliyor. Ve aygıt yöneticisinde bir de microsoft bluetooth numaralandırıcısı beliriyor.

    Bu şekilde donanım çalışıyor, gayet normal. Ancak bir süre sonra ya da aygıtı çıkarıp takınca, veya her seferinde olmamakla beraber bilgisayarı yeniden başlatınca yine gidiyor kendiliğinden. Bu işlemi yine yapmak zorunda kalıyorum. Aygıtın driver'ı falan yok, bluesoleil var hepsinde olduğu gibi. Ama bluesoleil otomatik bağlanamıyor mouse'a.

    İki gündür uğraşıyorum hiçbir çözüme ulaşamadım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.