Şimdi Ara

WİNDOWS 7 YE XP ATARKEN HATA:!! ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam win 7 yüklüyken laptopumuun harddiskini 2ye böldüm başarılı bir şekilde ve kapatıp açtığımda boot manager hatası verdi hata kodu:0xc0000000f. ardından xpye çevirecektim onun için format atmak istedim xp cd sini taktım ilk etapta kur dosyalarını yüklüyor ve ondansonra ikinci aşamaya geçerkende mavi ekran hatası veriyo şuan ne yapacağımı bilmiyorum lütfen acil yardım edin







  • Merhaba. Yapman gereken basit. HDD ye F Disk yapacaksın, daha sonra tekrar böleceksin , sorun kalmayacak . Kolay gelsin , sonucu bildir..
  • öncelikle bi windows 7 format cd si bul. daha sonra bu cd yi tak. kurulum yapacakmışsın gibi bu cd den baslat windows u. kurulum ekranı gelecek. hangi bölüme yüklensin ekranı geldiğinde , bütün partitionları sil. daha sonra kaç bölüm oluşturmak istiyosan oluştur. ileri demeden iptal de ve bilgisayarı kapat. daha sonra xp cd ni tak ve xp kurulumuna geç. hangi birimine yükliyeceksen xpyi yükle.
    duruma açıklık getireyim. windows 7 yüklü bir bilgisayara format atarken win7 veya üstü bir işletim sistemi ile atman gerekir. adamlar böyle yapmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.