Şimdi Ara

Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
22.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sayın forumdaşlar 2 gün önce kendime vatan bilgisayar kampanyasından asus x555ln aldım fakat bir türlü metin2ye giremiyorum bu kadar ısrarla girmek istememin nedeni kendi serverim var üstünden para kazanıyorum. Sanırım windows 8.1 in azizliğine uğradık format atıcaktım garanti dışı kalır dediler formatta atamıyorum

    Aldığım hata: İlk başta Log hatası alıyordum uyumluluk modunda çalıştırdım sorun kalmadı bu sefer açılıyor server seçim ekranında oyun kafayı yiyor böyle başka oyunda bu tarz problemle karşılaşanlarınız varsa lütfen bi bakın ekran aşaüıdaki gibi git gelleniyor sürekli
     Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenAslan -- 3 Şubat 2015; 19:46:49 >







  • Arkadaşlar oyuna rastgele bi kaç kere girdim id şifre boş görünüyordu ama girdi oyunda herşey siyah beyazdı
  • Bakıp yardım edecek kimse yok mu acaba
  • anlayan çözebilen yok mu acabaa
  • Şimdi bende windows 8 kullanıyorum fakat 8.1 e güncellemedim bende bir problem yok bence pc de sıkıntı olabilir bilen birisine sormalısın.
  • Başka oyunları oynuyorum :(
  • İlgilenecek varmı arkadaşlar
  • bende bu sabah izmir medimarkttan aldım aynı modeli. asus x555ln-xo437h.
    notebook özellikleri: i5 5200u islemci, gt840m 2gb 64 bit ekran kartı, 8gb ram var. yani bu sorunun donanımsal olması imkansız. 9 sene önce aldigim külüstür masaustunde bile kasmıyor.
    windows 8.1 yüklü, ekran kartı driverlerini güncelledim, directx vsvs. gibi herseyi yükledim, metin2 ayarlarından gpu,cpu vs tam ekran, window mode vs herseyi denedim ama hala id-sifre girme yerinde cıldırıyor pc, resim asagıda. su anda sniperelite v2 yüklüyorum baska oyunlardada aynı problemi yaratıyor mu diye bakmak icin. herhangi bir öneriniz var mı arkadaşlar? mutlaka metin2nin düzgün açılması lazım...

     Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var




  • konuyla ilgilenen yok mu? lutfen yardim...
  • Yazılım değişikliği garantiden çıkarmaz.
    Gönül rahatlığı ile win7 kurabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sorunun ne oldugunu buldum ama sorunu nasıl cozecegımı bılmıyorum. Windows 8 veya 7 ile bir alakası yok. Benım arkadastada windows 8.1 yuklu sorunsuz oynuyor metin2yi.. Bendeki sorun suymus, benım laptopta 2 tane ekran kartı var biri intel digeri nvidia. Metın2 yi acarken intelle acıyor nvidiaya gecmiyor. denetim masasındakı nvidia ayarlarından duzelttim metini normal ekran kartıyla acsın diye ama yine düzelmedi. oyun sapıtıyor id sifre yazma yerinde. yazma secme yerleri ezberimde oldugu ıcın ezberden gırıs yaptım arka planda acar belki diye ve oyunu açtı fakat goruntu boyleydi;

     Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var


    slotlara vurabiliyor, kosabiliyor, skil atabiliyordum ama görüntü aynen boyle simsiyahtı.. yaklasık 5-6 saniye sonra oyun ekranı bir anda geldi fakat geldigi gibi saliseler içinde ekranın donması ve akabinde su hatanın gelmesi bir oldu;

     Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var


    tum ayarlardan metin2yi nvidia ekran kartıyla acılmasına ayarlamama ragmen yine intelle acıyor.. bu sorunu nasıl cozecegime dair en ufak bir fikrim yok deneyebilecegim herseyi denedim.. oyunu defalarca sildim kaldırdım, tum uyumluluk ayarlarını denedim, uyumluluk sorun gidericisini denedim, intel ekran kartını devre dısı bırakıp girmeyi denedim (devre dısı bırakınca oyunu hıc acmıyor, no approtive device hatası veriyor), baska bir cozum bilen lutfen soylesin...




  • aynı sorun bende yaşıyorum. bilgisayarım asus ve alalı 1 ay olmadı hatta ben servise de gönderdim ama çare bulunmadan geldi.
  • çözüm bulabilen var mı arkadaşlar?
  • Googledan biraz araştırma yapın On-board olan ekran kartı değilde harici olanı kullanmak için bir ayarı olması lazım.
  • Nvidia denetim masasindan ekran karti secimini nvidia yap metinin simgesine sag ti yap uyumluluk sorunu giderne diyin evet diyin gelene sonra programi baslat geliyor oraya ona basin ins cozulmustur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkcan123

    Googledan biraz araştırma yapın On-board olan ekran kartı değilde harici olanı kullanmak için bir ayarı olması lazım.


    Sağol cevap için ama bu konuyla ilgili bakabildigim tüm türk-yabancı sitelere baktım, her türlü aratmayı yaptım google dan ama bir sonuc bulamadım.. senin bir çözüm önerin var mı?



    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem6699

    Nvidia denetim masasindan ekran karti secimini nvidia yap metinin simgesine sag ti yap uyumluluk sorunu giderne diyin evet diyin gelene sonra programi baslat geliyor oraya ona basin ins cozulmustur :)


    Arkadaş siz veba mısınız her forumda sizin gibilerden var.. Yapılan yorumları okumadan cevap vermeye niye kalkışıyorsunuz? Yazdığın önerilerin hepsini denediğimi belirtmiştim yukarıda.. hayret birşey yahu.




  • Yav sus bizde bildigimizi soyledik onlari denedim sagol felan der insan terbiyesiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu adamları izle;

    1)Ekran Kartını Güncelle

    2)Güncel Physx yazılımını yükle

    3)Oyunu açarken Nvidia kartından girmeyi dene

    4)oyun grafik ayarlarını bilgisayarına göre düşür..
  • bu sorun malesef bende de var windows 7 de kusursuz çalışırken Win 8.1 yüklediğimde ise hüsran. x550jk-xo012d model laptopum var. Donanımsal bir arıza olsa win7 de de açmazdı sorun tamamen yazılımsal. Denemediğim yöntem kalmadı. Malesef çözüm yok gibi duruyor. Varsa da internette yok. Bi patch yayınlayamadılar çok kişide var bu hata. Oyunu açıyorum ID şifre ekranında sapıtıyor. Yazdıklarım görünmese de oyuna giriyorum ama etrafı göstermiyor yapabileceğim tek şey oyun sonu yapıp çıkmak oluyor.
  • Al bendende o kadar. sanırım sorunu çözen yok .bende bu sıkıntı bir tek bendemi diyordum .. :/ ilaki bi yolu vardır ama nasıl olabilr.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.