Şimdi Ara

Windows 8.1 niye böyle gösteriyo acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • windows 8.1 pro 32 bit kullanıyorum mesela pc yi daha açalı 10 dakka oldu pc 4 gündür açık gösteriyo kapatmıyo uykuya alıyo gibi bişey düşünemem çünkü fişinide çekiyom bu neden oluyo olabilir bilen arkadaşlar acil korkmaya başaldım.
     Windows 8.1 niye böyle gösteriyo  acil



  • win8de oyle oluyor. guc secme yerlerinde bilgisayari hizli acma secenegini aktif etmissiniz. tam hatirlamiyorum simdi ama guc seceneklerine girince sol tarafta olan yerde sekmeye tiklayinca onu degistirebilirsiniz. ama o zaman pc daha yavas acilip, biraz daha yavas kapaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    onun öyle göstermesi bir sorun çıkarır mı hızlı açılıp kapanması iyi oluyorda işlemciyi söküp taktık dan sonra ilk açılışda yavaş açılıyo sonradan ki açılışlarda hızlanıyor tahminim işlemcinin önbelleğinde hazır bekletiyo bu da o süreyi çalışıyo gösteriyo galiba
  • hayır öyle göstermesi hiçbir sorun teşkil etmez. ben de merak etmistim eskiden, secenekten kaldirmak istedim fakat bu tavsiye edilmez kaldirinca pc daha yavas acilip kapanir diyordu. benim en son 6 ay 10 gun 9 saat gibi bir sey olmustu.. bu arada win 8.1 nasıl, tavsiye eiyor musunuz? oyunlarda sıkıntı çıkariyor, driverlerde diyenler var. win 7'ye gectim birkac ay önce, sıkıldım, bu sefer win 8.1'e geçeyim dedim. win 8 çok rahattı oyunlar konusunda çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz olay bir problem değildir. Windows 8.1 hızlı başlat sistemi aktif olduğunda bu şekilde görünür. Bilgisayarınız uyku modunda değildir tamamen kapatılmıştır. Aslında hızlı başlat teknolojisi windows 7 de gelen hibernate (hazırda beklet) seçeneğinin geliştirilmiş halidir. Biliyorsunuz ki hazırda beklet işleminde windows nasıl kapatıldı ise yeniden açıldığında çok daha hızlı açılır ve açık olan tüm programlarınız dahil kapattığınız şekli ile geri gelir. Windows 8 de bu geliştirilmiş, açık olan uygulamalarınız değil de windowsun açılışında gerekli olan tüm servisler hızlıca yüklenir geri kalan servisler ise devre dışı bırakılır. Tüm programlar, servisler kapatılır. Sistem bu sayede son derece hızlı kapanıp açılmaktadır. Bu işlemin sisteminize hiç bir zararı yoktur aksine açılışını hızlandırmaktadır. Normal olarak çalışıyor ise de devre dışı bıraktığınızda sistemin açılış hızı son derece düşer.

    Windows 8.1 in oyunlarda veya donanımlarda problem çıkardığı kısmı ise windows 8 ile windows 8.1 farklı işletim sistemleridir. Bu sebeple bazı uygulamalar ile donanımların işletim sistemine uyumunu gerektirir. Donanım üreticileri bu sebeple windows 8.1 sürücüsü çıkarmakta ve uygulama yazarları da hızla sistem uyumunu sağlamak üzere güncellemelerini yayınlamaktadırlar.




  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    kardeş süper bak kardeş düşün bende 3 gb ram var pc 10 en geç 15 sn de açılıyo aynı sürede de kapanıyo bide driver olarak sadece ati 4xxx serisine sahipsen bunda sorun çıkarıyo destek bakımından da hiç bi sorunu yok hiç düşünmeden geç derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.