Şimdi Ara

Windows 8.1 Wifi ısrarla kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çok yer Windows 8'de yaşanılan wifi sorunu konularıyla dolu ama benim yaşadığım gibi bir sorun bulamadım ve hiç bir mantıklı sebebini bulamadım.
    Bilgisayar açıldığında wifi kapalı oluyor açıyorum 10 saniye bile geçmeden geri kapanıyor. Açıyorum tam bağlanıyor geri kapanıyor. İnatlaşıyoruz, 10-15 defa bu yaşandıktan sonra sonunda kapanmıyor. Ama yine de bikaç saat sonra yapacağı tutabiliyor ama genellikle bilgisayar ilk açıldığında veya wifi kapattığımda yaşanıyor bu uzun süre inatlaşma.

    Ağ bağdaştırıcılar, aygıt yöneticisi, güncel driver, güç seçenekleri vs ile ilgisi yok. Sadece sistemimde VMware network adapter kurulu bununla bir alakası var mı diye düşünüyorum. VMware kurulu olduğu ama problem yaşamadığım zamanları hatırlıyorum ama başka bir açıklama getiremiyorum. İnternet repair tarzı birçok şeyi düzeltmeye çalışan program da denedim bir işe yaramadı. Bilen, tahmin eden, fikri olan var mıdır?







  • Wİndows 8.1 kullanıyorum bende birçok defa wi-fi problemi yaşadım, yaşıyorum. Bence win10'a ücretsiz geçiş imkanı varken geçişinizi yapın. Win8.1 deki bu sorunlar bitmez.
  • Windows 10 geçişi ilk zamanlar yapmaya çalıştım. Saçma bir şeyden dolayı ilk kurulumda hata aldım ve bir daha ne kadar denediysem olmadı. Microsoft teknik destek ekibi dahil yardımcı olamadı. Tek çaresi sıfırdan kurulum yapmak olduğu için yakın bir zamanda 10'u düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.