Şimdi Ara

Windows 8 DVD RW Okumama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün Windows 7 x64 ultimate sistemden, Windows 8 x64 Enterprise sisteme geçiş yaptım fakat daha sonra farkettimki bütün Driverları Lenovonun kendi sitesinden eksiksiz olarak yüklememe rağmen, DVD RW ortalıklarda yok.

    İnternette biraz araştırdım, CDM komutları girdim, Regedit kontrol ettim falan vs. ama hiçbir çözüm bulamadım. Birde aksi gibi Win 8 OneKey Recovery de çalışmadığı için apışıp kaldım. Ne dvd format atabiliyorum ne de recovery yapabiliyorum yedek DVDlerim olmasına rağmen. Çözümü varmı, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Biosta gözüküyor mu? Sanırım yazıcının sürücüsü yüklenmemiş veya yüklenen sürücü Win 8 uyumlu değil..
  • Bios a girdğiniz zaman CD / DVD rom aktif olarak görünüyor mu ?
    Ekledi:Yukarıdaki arkadaş benden önce davranmış :) Konuyu açıp 10 dakika sonra cevap yazmıştım :p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 17 Mart 2013; 2:03:36 >
  • kardeşim windows 8 berbat keşke hiç kalkışmasaydın
  • Yok üstadlar hiç gözükmüyor bıosta da? Fakat şöyle sakat bir durumda var bir ara 2 dk geldi ve tekrar gitti !! Keşke hiç yüklemeseydim. Şimdi servise vermeyi planlıyorum model Lenovo G570, sizce masrafları bana mı kitletler yoksa orijinal sürüm olduğu için bir şansım var mı ?
  • Servislik bir durum olduğunu sanmıyorum eğer laptopda düşme,sarsma vb. bir şey olmadıysa ? Eğer vaktin var ise flash diskden bir win 7 kur bilgisayara eğer çalışırsa driverden yapıyordur kesinlikle çalışmıyorsa donanım hatasıdır.
  • Arkadaşlar, öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bu dvd-rw düzelteyim derken sayesinde Windows 8 den de kurtulmuş oldum. EasyBcd Boot programıyla win 8 çalışmayan Lenovo One Key Recovery çalıştırarak, PC'yi ilk fabrika çıkışına döndürdüm. Fakat dvd yine de çalışmadı, servise gönderdim çok iyi ilgilendiler 1 günde dvd-rw değiştirip ertesi gün kargoladılar. Zaman buldukça EasyBcd ile boot yapacak arkadaşlara yardım edeceğim.
  • Hocam o ayrılan 15 gb bölümü sildiyseniz hiçbir şekilde geri döndürme şansınız yok root software yükleseniz bile, program hdd deki yedeği bulamayacağından işlemi başlatamaz. Dolayısıyla tek çare eğer tekrar eski haline dönsün istiyorsanız servise başvurmak sanırım onlar tekrar geri yüklüyor servise gönderdiğinizde o bölümü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.