Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • osmansait O kullanıcısına yanıt
    Toshiba bluetooth Mouse kullanıyorum.. Çok seyrek olarak, 3-4 haftada bir Tablet Mouse'u görmemeye başlıyor, kaldırıp yeniden yüklüyorum. Bunun dışında takılmasız, gecikmesiz sorunsuz çalışıyor....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gemsaz


    Selam,

    ME400C'yi W8.1'e yükselttikten bir müddet sonra internet explorer düzgün çalışmamaya başladı. Bu sorunu yaşamış ve çözümünü bulmuş olan var mı?




    Norton 360'ın eklentisini kaldırınca sorun çözüldü......
  • arkadaşlar cihazda openGL desteği var mı?
  • kesinlikle asus almayın!!!! hele bu tableti asus memo hd 7 hiç ama hiç almayın...


    yaklaşık 4 yıldır android dunyası içerindeyim. kullandığım cihazların, destek verdiğim cihazların haddi hesabı yok.
    22/01/2014 tarihinde derin bilgisayardan faturalı 2 yıl garantili aldığım tablet bir hafta sonra hafif bir sarsıntıda ekran kesmeye başladı...
    musteri hizmetleri görüşmemde wipe data ları yapmamı önerdiler.gönderip göndermeme arasındayken akabinde hafıza kartı takmak istedim. baktım kartı görmüyor. başka telde deniyorum görüyor.kart yuvasına bıraz dıkkatlı baktıgımda kart full içine göçük şekilde duruyor. cihazı ters çeviriyosun kart eline düşüyor. cihaz cahili değilim. bir gariplik olduğunu hissettim.yine aradım bize gönderin dediler. hafıza kartında özel bilgilerimin olduğunu söyledim.herhnagi bir silinmeye karşı garanti veremiyoruz kartınızı çıkarın öyle gönderin dendi.belgeyi okudum ordada belirtmişler bilgi güvenliğinden sorumlu değiliz diye. bende çıkardım kartı o şekilde gönderdim...
    ayrıca ayıplı malın 30 gün içerisinde değişimi yapılmaktadır diye yazıyor garantide.
    11/02/2014 te kargoya verdim.
    bugun itibari ile bir alo geldi. cihazınızın tamirat bedeli 350 tl dir diye. yahu ben bunu faturalı vergisi ödenmiş 10 gun önce 290 a aldım nasıl olur. efendim açıklamaya bakarmısınız.
    hafıza kartı bölümü yerinden çıkmış. bu kullanıcı hatasıdır. dolaısıyla cıhaz garanti kapsamında olmadıgından sarsıntı anında ki kesilmeyede bakamayız. çıldırdım. ve supanallah dedim alttan aldım aman yaman dedikçe baktım azar işitmeye başlıyorum kapattım hemen.
    ardından müşteri hizmetlerini arayayım bu kabalığın bu umarsamazlığın nedenini sorayım ,,, arkadaş bir sinirli konuştuğum kişi böyle bişeyle hayatımda karşılaşmadım. bu kadarmı ilgisiz olur. ne diyor ne anlatıyorsam servistekiler öle dediyse öledir diyor başkada bişey demiyor.

    aldığım yeri aradım bi takım bilgiler aldılar size döneceğiz dediler.

    şimdi nemi yapacağım.
    şikayet var com la başlyacam. üyesi olduğum bütün android platformlarına yazacağım durumu... ıkı gunde bir bu sayfaya gelip bu yazıyı ban lanana kadar hergun yazacağım...
    ardından tüketici hakları hakem heyetine başvuracam. dava açacam elimden ne gelirse onu yapacam.

    sizlerin yorum ve fikirleri ışığında ne yapmam gerekiyorsa onu.

    insanlar bu paraları kolay kazanmıyorlar...
    Paylaş




  • arkadaslar bucihazi almis bulunmaktayim suan 8.1 yuklu fakat turkce nasil yapilir bana yardim edermisiniz
  • ilk yükleme sırasında Türkçe dil seçeneğini görmüş olmanız gerekir. Güncelleştirmelerden Türkçe dil seçeneğini de yükleyebilirsiniz. Yada nette birkaç program ile dil seçeneğini değiştirmeniz mümkün.
  • Xit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gunceleme sonrasi dıl bolgeden yükledim tekrar .aslında bukadar sorun yasama sebebim uzun suredir windows kulanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben geçen gün tabletimi fabrika ayarlarına döndürüp herşeyi sıfırladım. ama daha sonra tekrar win8.1 yükleyebilmek için bana güncellemeleri yapmamı istedi. Ancak sıkıntı bundan sonra başladı. Güncellemeleri win Update ile indirip yüklemelerini yaptıktan sonra bilgisayar yeniden başlatma sırasında hata alıyorum ve tablet o hata ekranında kilitlenip kalıyor. İki gündür bununla uğraşıyorum tekrar tekrar işletim sistemini sıfırlayıp denememe rağmen aynı hata ile karşılaşıyorum çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel gma ekran kartı var, bu ekran kartı fm2015 ve ets2 gibi oyunlar için yeterli olurmuki??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Csher1903

    intel gma ekran kartı var, bu ekran kartı fm2015 ve ets2 gibi oyunlar için yeterli olurmuki??

    Sanmıyorum. LOL için bile yetmiyor. Çok düşük ayarda bile 15fps zor veriyor veya veremiyor. Ekran kartları çok zayıf bunların. Yeni core m serisiyle bişeyler değişecek gibi.
  • Benim tabletle ilgili bir sorunum yok. Ama şu yazılım güncellemesi yaptığımız live update'i çalıştırdımığımda bağlandı demesine rağmen virelessi kontrol edin gibi bir uyarı veriyor.
    Sitesine girip bu programı yeniden kurmama rağmen çalıştırmayı başaramadım.
    Bunun dışında sorunsuz kullanıyorum. Windows 8.1'e sorunsuz yükselttim.
  • curacura C kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynı uyarıyı veriyor...
  • bu hafta alıp aranıza katılacam
  • Müjde(!) , bu tablete Windows 10 yüklenmiyor.

    Düzeltme : hafta sonu resmi güncelleme ile güncelleme yapıldı. bölgesel ayarları kullanarak Cortana'yı aktif ettim. ancak tablet sürekli olarak kilitleniyor.
    aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batak12 -- 31 Ağustos 2015; 16:11:28 >
  • Biraz önce windows 10 a yükseltme mesajı geldi, deneme değil tam sürüm diyordu şu anda dosyaları indiriyor, sonucu buraya yazarım.

    Tableti ilk çıktığı zamanlarda almıştım, hala kullanıyorum ve Maaşallah gayet memnunum.
  • Ben de hala kullanıyorum. Windows 10 a yükledim ama ekran kartında uyumsuzluk vardı. Onun dışında Windows 10 daha güzel olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende ilkgünden beri kullanıyorum. İki üç kez yere düşürdüm çatlak kırıkda var ama hala kullanmaktayım.
  • windows 10 güncellemesinden sonra donanımların sürücülerinin otomatik güncelleme seçeneğini kapatmanızda fayda var. yoksa sürekli olarak ekran kartından sıkıntı çıkarıyor ve siyah ekrana düşüyor. Yukarıdaki mesajımda belirttiğim sıkıntıyı ben bu şekilde çözdüm
  • Uzun boylu kullanamadım ama şimdilik sıkıntı yok görünüyor, bende genelde güncellemeler kapalı oluyor ama tekrara kontrol ederim. Şimdilik farkettiğim tek sıkıntı edge tarayıcı java çalıştırmıyor gibisinden uyarı verdi, java güncellemesinde, explorer 11 veya firefox öneriyor, zaten chrome bir süreönce javadesteğini kesmişti. Bu benim için biraz sıkıntı olacak, bir süre önce tabir caizse chrome'dan explore'a taşınmıştım.

    Bakalım artık, bence de win10 güzel olmuş.

    Selamlar
  • Windows 10'u yükledikten bir müddet sonra tablet ile bluetooth mouse arasındaki bağlantı koptu.. Tablet ile mouse birbirleri ile eşleşmiş ve bağlı gözüküyor, ancak, mouse tabletin ekranındaki cursor'a kumanda etmiyor.. Böyle bir sorun ile karşılaşan ve/veya çözümünü bilen var mı?

    Bu arada, Laptop'a da dün sabah W10 yükledim. Akşama kadar laptop W10 ile çok uyumlu ve güzel çalıştı.. Akşam ise, laptop'un touchpad'i çalışmamaya başladı...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.