Şimdi Ara

Windows Application Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Hemen problemimi anlatmaya başlamak istiyorum çünkü çok canımı sıkan bir durum olmaya başladı bu. Okuduğum yabancı sitelerdeki işlemleri bir bir yaptım ancak bir sonuç elde edemedim problemin ciddi bir sorun olmasından endişeleniyorum ve sizlerle paylaşıp yardım aramak için bu konuyu açtım.

    Problemime gelecek olursak ; Ben online oyun oynuyorum ve sabah derse giderken oyunu acık bıraktım.Normalde de laptopumun bataryası hep takılı olur ancak ısınma sorunuma sebep olduğunu düşündüğüm için bataryasız biraz kullanayım bakalım birşey değişecek mi diyip bataryayı çıkardım. Tam odadan çıkarken yurtta elektrikler kesildi ve haliyle pc kapandı. Bu ana kadar herşey normal çalışıyordu bilgisayarımda. Ancak dersten dönüp bilgisayarımı açtığımda oyuna girmeye çalıştım ve karşıma;

    (Windows Application Error - Instruction at 0×... referenced memory at 0×00000000. The memory could not be read.) diye bir hata çıktı. Bir sürü şey denedim ancak bir çözüm bulamadım. Bu olay daha önce başına gelmiş birisi yada bu konudan anlayan birisi var mı içimizde ? Acil yardıma ihtiyacım var.

    Şu an sistem geri yükleme yapıyorum ama bir çözüm olacağını sanmıyorum :/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.