Şimdi Ara

Windows için Kinect Çıkış tarihi belli oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda beklenen tarih Microsoft tarafından açıklandı. “Kinect for Windows” 1 Şubat 2012 tarihinde 12 ülkede raflarda olacak. Bu ülkeler Amerika, Avusturalya, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, Japonya, Yeni Zelanda, İspanya ve İngiltere… Tavsiye edilen satış fiyatı 249 $ olan Windows için Kinect ‘in ilk olarak limitli bir sayıda üretilmesi planlanıyor.

    Windows for Kinect yani Windows için Kinect için yıl sonuna doğru (2012 nin sonlarına doğru) 149 $’lık bir fiyatla akademik alanlarda kullanımı da planlanıyor.

    Şu an için kullanılan kullanılan beta SDK sürümü 16 Haziran 2016 yılına kadar uzatılmış durumda, ancak bu sürüm sadece Xbox360′ta çalışan Kinect’i kapsıyor.

    24 Kasım 2011 tarihli yazımızda (kinecttr.com'da) yeni çıkacak olan kinect ile ilgili bazı özelliklerden bahsetmiştik. Tekrar hatırlatmak gerekirse yeni geliştirilen firmware ile algılama mesafesi 2 metreden 50cm ye indiriliyor. USB kablosu biraz daha kısaltılıyor. Windows 7 ve 8 ile uyumlu olacak Kinect for Windows, XBox’ta olduğu gibi kullanıcıların hareket ve seslerini algılama özelliğini sahip olacak.

    Kaynak : http://blogs.msdn.com/b/kinectforwindows/archive/2012/01/09/kinect-for-windows-commercial-program-announced.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DehaCaman -- 10 Ocak 2012; 11:58:29 >







  • Geç bile kaldılar ama bence güzel taktik geliştirdiler. Önce arpayı XBOX360'dan yediler daha sonra Windows üzerinden yiyecekler.
  • pc ıle ugrasmaktan bıktım aynı cıhaz hem pc hem xbox olsa ıyı olurdu
  • Xbox için olan PC de oluyor. Ama ona birşey geliştirirler mi bilmiyorum.

    Ama Pc için çıkacak oyunları da merak etmemek elde değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.