Şimdi Ara

Windows media playerı açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows media player a tıklayınca bekliyor ve hiç birşey olmuyor programı açamıyorum halbuki düne kadar açabiliyordum.Müzik dosyalarımdan birine tıkladığımda ise sunucu çalıştırması başarısız diye bir hata veriyor.Ama başka playerlarla yürütebilyorum. Bu sorunun nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen.İşletim sistemim windows 7.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuss -- 3 Ocak 2010; 19:00:37 >



  • Şimdi farkettim benzerbir sorun media centerdada var açılyor ancak birşey oynatamıyorum.Yardım edin lütfen çıldıracağım.
  • aynı sorun bende de var kardeş çıldıracağım ayrıca benim sorun sadece media plyer de değil internet sitelerine sağlıklı giremiyorum mesela face ye bende win 7 kullanıyorun sorun bul ve çöz yerine giremiyorum denetim masasındaki ana menülere giriyorum fakat alt menülerine giremiyorum bazı sitelerde ikernel hatası olduğu yazıyor üzerinde çalışıyorum ama galiba format atmak gerekecek
  • @garuss

    İşletim sistemin orijinal mi? Eğer değilse crackli sürümlerinde pek çok hata barındırıyor. Kullanmamanızı tavsiye ederim. Herşeyin en iyisi orijinalidir.
  • işletim sistemi orjinal toshiba a505 laptop var. konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevaba girer valla
  • Geçici bir çözüm olabilir ama internetten Process Explorer'ı bul. Bu program gelişmiş bir Görev Yöneticisi. Media Player'ı çalıştırdıktan sonra Process Explorer'dan izle, eğer MediaPlayer direk kapanmıyosa, yani hala açıksa ama penceresi gelmediyse, Process Explorer'da Media Player'a sağ tıkla Properties'i seç. Gelen pencerede Image tab'ı altında Bring To Front'u seç. Eğer program çalışıyo, fakat gösterilmiyosa açılacaktır. Ama başka bir sorun varsa, gösterilecek pencere yok vb bir hata veririr.
  • aynı sorundan bugün itibariyle ben de muzdaribim. Sorunla karşılaşanlar sorunlarını nasıl çözdüler ya da çözdüler mi? Yardımcı olurmusunuz?

    Sorunu Çözdüm... belki geçici olarak...
    wmp.exe çalışmadığı halde görev yöneticisinde işlem yapıyor görünüyordu. Sonlandırıp programı açtığımda geldi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 1 Mart 2010; 22:43:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.