Şimdi Ara

Windows Phone 7 Türkiye'de! 'Bütün detaylar bu videoda' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
41.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim su samsung i8000deki hantal windowsu buna veya androide terfi etme sansim var mi accaba ?
  • ben bugünden itibaren amerikadan aldırdığım htc hd7.5 ile windows phone 7ye geçtim ve ilk kulanımıma göre etkileyici br kullanımı var . android gibi olmasada kullanımı çok kolay . hem android hemde windows phone 7 ile yoluma devam edeceğim için her iki sistemden uzak kalmayacağım .
  • Egemen Bey, bu ve benzeri açıklama, söyleşi, röportaj vb. neye katılacaksanız lütfen öncesinde sisteminizin ve cihazınızın tanıtımı kadar diliniz konusunda da ön hazırlık yapın lütfen, neden mi?:

    "username, password, bütün accountlarınızı, facebook updatei yayınlayabiliyorsunuz, tag edebiliyorsunuz, optimize etme, en güçlü browserımızı, cihazın sensörlerini kullanmak, kamera entegrasyonu, mikrofon entegrasyonu, gyrometer, bürsürü kısaca bir update vereyim, versiyonlar, chassis system, minimum spesifikasyonları, minimum specleri, market place, folderın altına" insaf. 6.5 sürümünde Türkçe desteği verilmemesinin sebebi belli oldu gibi, Türkçe'ye hakim çalışanınız yok sanırım .

    Garip ve tutuk ifadeleriniz de cabası: "...ve güzel olan da, hayatınız da sizin için önemli olan her şeye anında ve zahmetsiz çok akıllı bir şekilde erişebiliyorsunuz.".

    Erdi Bey, sizi de tebrik etmek lazım "roadmapiniz, applikasyonlar ön plana, lansman".

    Evet, Türk Dil Kurumu değilsiniz mesleğiniz edebiyat hiç değil ama "dünyanın en büyük yazılım üreticisi"nin, Türkiye'de ki üst düzey yöneticilerinden birisiniz ve siz dikkat etmezseniz ve önemsemezseniz, sizin gibi diğer mevki sahibi insanlar da dikkat etmezse, zaten yetersiz olan ya da yabancı dillerden neredeyse olduğu gibi alıp kullandığımız kavramların, dilimizi işgal etmesini asla önleyemeyeceğiz. Elbette bizim geliştirdiğimi teknolojiler değil hiç birisi ama en azından ismini olduğu gibi alıp kullanmamız gerektiğini göstermez.

    Son zamanlarda pek çok arkadaş artık uygulama, program ya da yazılım kelimelerini bıraktı yerine "app" kullanır oldu, üzücü. Uzun bir mesaj oldu farkındayım neredeyse hiç birimizin önemsemediği, fakat yavaş yavaş kaybettiğimiz güzel dilimizi ne zaman korumaya başlayacağız?

    Sürekli aynı rahatsızlığı duyduğum için artık dayanamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 28 Aralık 2011; 1:46:15 >




  • bende bugün itibari ile windows phone geçtim. cihaz salt olarak bile mükemmel tam tahmin ettiğim gibi.
  • Orijinalden alıntı: tahir40

    Bir iphone OS ya da Anroid kullanıcısı neden WP7'ye geçsin sorusuna istatistikler öyle söylüyor diyen bi adamın röportajını izledim, zaman kaybı...
    [/quotekesinlikle katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    bende bugün itibari ile windows phone geçtim. cihaz salt olarak bile mükemmel tam tahmin ettiğim gibi.

    güzel cihazlar var Türkiyede daha kolay kullanılmaya başlasa güzel olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Aralık 2011; 18:06:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    bende bugün itibari ile windows phone geçtim. cihaz salt olarak bile mükemmel tam tahmin ettiğim gibi.

    Resmi olarak geldi mi ülkemize cihazlar ?
  • daha gelmedi resmi olarak.

    hatta gelmiş olsa nokia lumia gerçek bi başyapıt olmuş. heyecanla bekliyordum garantili cihaz alayım diye ikinci el kayıtlı 500 e hd7 bulunca dayanamadım
  • Daha iyi cihazlar gelene kadar 500 iyi bir karar olmus bencede, benim focus s baya hosuma gitti, aslinda su anki diger modellerde genelde birbirine benzer ve iyi yapidalar burda sorunsuz kullanmak icin Turkiyeye uyumlu cihazlarin cikmamasi gelmemesi hos degil tabi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Aralık 2011; 23:39:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRaN.z

    Daha iyi cihazlar gelene kadar 500 iyi bir karar olmus bencede, benim focus s baya hosuma gitti, aslinda su anki diger modellerde genelde birbirine benzer ve iyi yapidalar burda sorunsuz kullanmak icin Turkiyeye uyumlu cihazlarin cikmamasi gelmemesi hos degil tabi...

    ama bu cihaza mutlaka amoled ekran çok iyi gidecektir.
  • Gordugum kadariyla yeni surumle birlikte ram ihtiyaci azalmis gibi, sanirim sistem kaynaklarini oldukca verimli kullaniyor, sistem oldukca stabil gibi, bilmem yaniliyormuyum, ayrica merak ettigim bir sey sistemin pil kullanim kapasitesine etkisi, siz ne dusunuyorsunuz bu konularda...
  • Ben nokia müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 2012'nin ilk çeyreği gibi getirmeyi düşünüyoruz demişlerdi de o yüzden şaşırdım. Aslında samsung omnia w modeli gayet iyi duruyor ama onlarda anlamsız cevaplar veriyorlar e-postayla bilgi isteyince.
  • cihazın türkçesi çıkmadan buraya getireceklerini sanmıyorum. keşke gelsede biran önce artık türkiye yazılımlarıda çıksa. bence bu işletim sistemi gerçekten mükemmel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    ben bugünden itibaren amerikadan aldırdığım htc hd7.5 ile windows phone 7ye geçtim ve ilk kulanımıma göre etkileyici br kullanımı var . android gibi olmasada kullanımı çok kolay . hem android hemde windows phone 7 ile yoluma devam edeceğim için her iki sistemden uzak kalmayacağım .

    Kaca aldiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende nokiaların 2012 hazirandan önce, türkiye de çıkmayacak diye biliyorum. neticede türkçe dil olmadan çıkmayacaklar.
  • Konu guncel kalsin
  • Samsungun focus s modeli galaxy s2 nİn wp7 modeli gibi olmus
  • Türkiye'ye gelirse alırım. ios ve android bir.yerden sonra sıktı, bakalım bu nasıl...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabuska

    Türkiye'ye gelirse alırım. ios ve android bir.yerden sonra sıktı, bakalım bu nasıl...

    haklısınız android sıktı bir yere kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaftolga


    quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus

    ben bugünden itibaren amerikadan aldırdığım htc hd7.5 ile windows phone 7ye geçtim ve ilk kulanımıma göre etkileyici br kullanımı var . android gibi olmasada kullanımı çok kolay . hem android hemde windows phone 7 ile yoluma devam edeceğim için her iki sistemden uzak kalmayacağım .

    Kaca aldiniz hocam.

    sıfır htc hd7.5 için 650 tl verdim . bu telefon için verdiğim miktarı duyanlar çok iyi fiyata aldığımı söylüyorlar .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.