Şimdi Ara

windows'un saati 2 gün ileriden gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son 1 aydır ilginç bir şekilde windows'un saati 2 gün ileriden gidiyor. mesela şu an 24 nisan cumartesi olarak görünüyor.(saat doğru---21:20). düzeltiyorum ama bir zaman gün sonra tekrar ileri bir tarihi gösteriyor.bir saat sunucusuna otomatik olarak bağlan seçeneği aktif durumda.kendim şimdi güncelle dediğimde hata veriyor siteye ulaşılamadı diyor. ben de manuel olarak düzeltiyorum. yok mudur bunun bir çaresi niye böyle oluyor bilen var mı?



  • o zaman 24 nisanda da 26 nisan olarak görünecek ve çernobil kurbanı olacaksın dostum. windows üzerinden değiştiremiyorsan pc açılırken del e bas biosa gir oradan değiştirmeyi dene.
  • eyvah eyvah nerden hatırlattın şimdi sen bunu Helper.Tam da cumartesi günü benim bilgisayar 26 nisan'ı gösterecek.pazartesi nete girmeyecektim ama cumartesi de internete girmeden olur mu ya.Bari önlemleri artırayım.Firewall'ı yüksek koruma seviyesine getireyim.Saol hatırlattığın için çok makbule geçti.Ayrıca BIOS önerisi işe yaramadı başka önerisi olan varsa söylesin lütfen.
  • terminator serilerini izlemeyi fazla kacirmissiniz hocam. bolgese ayarlarini kontrol et. ise yaramazsa, format c:*.* [bgdnc2]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i>
    <br />terminator serilerini izlemeyi fazla kacirmissiniz hocam. bolgese ayarlarini kontrol et. ise yaramazsa, format c:*.* [bgdnc2]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    :):):) abi ya bişey olursa. n'olur n'olmaz ben eşeği sağlam kazığa bağlıyım da. ben ki 1986 çernobil faciasından bu yana çay içmemiş adamım bir günlüğüne internete girmeyiveririm n'olcak. yeter ki çernobil virusu benden uzak olsun. :):):)
  • Windowsun saati bios saatine göre çalışır,biostan ayarlaman lazım.Ama önce tarihi biostan ayın 27'sine getir,26'sı geçince tekrar düzeltirsin..
  • Rica ederim dostum :) biostaki ilk yere tıklarsan orada tarih ve saati göreceksin onu page up ve down tuşları ile yönetemiyor musun? Gerçi sen bugün artık nete girmezsin hatta bilgisayarı da açmazsın herhalde :)
  • Bıos'tan düzelttikten sonra bugün açtım bilgisayarı(tabii ki modemin kablosunu çıkararak)baktım ki 24 nisan'ı gösteriyo hemen taktım kabloyu ve girdim internete.şimdilik bir sorun yok umarım değişmez.SAGOLUN
  • Polaris100;

    Ayın 26'sında internete girip girmemen birşeyi değiştirmez ki! Çernobil virüsü çok daha önce sistemine girmiş ve söz konusu tarihi bekliyor olabilir. O tarih geldiğinde internette olup olmadığın virüsü hiç bağlamaz o görevini yerine getirir. Tabiki tüm bunlar Win 95/98 ya da ME kullanıyorsan geçerli. NT/2000 ve XP'de bu virus etkisizdir.
  • vozer hocam çok saol içimi ferahlattın.XP kullanıyorum.üzerimden büyük bir yük kalktı.
  • Rica ederim dostum;

    Eğer biraz ingilizce biliyorsan symantec'in http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/cih.html adresinden daha detaylı bilgi alabilirsin. Virus XP'de de dosyalara bulaşabiliyor fakat etkisiz eleman gibi kalıyor yani zarar veremiyor sisteme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.