Şimdi Ara

Windows Update Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Adminstrator olarak bağlandığım halde kapalı durumdaki Wİndows update'i '' Güncelleştirmeleri otomatik olarak yükle (önerilen) '' konumuna alamıyorum.
    Laptopun yabancısıyım bir süre bende kalacak Windows 8.1 Pro yüklü. Sanırım benim kullandığım W8 e göre bu gibi izinlerde biraz detaylı. Ne yapmam gerektiğini bulamadım,, lütfen yardımcı olun.

    Bu konuma getirip tamam deyince Yönetici izni sağlamalısınız hatası alıyorum.
    Manuel olarak indirdiğim KB updateleri de yine windows update üzerinden yüklendiğinden o şekilde de yüklenmiyor. Kullanıcı hesabı denetimini de en aşağıya çektim yine sonuç değişmedi.

    8.1 Yüklü olmasına rağmen bir programı kurarkenki altyapı framework 4.6 istediğinden kurulumu yapamıyorum. framework 4.6 da eksik update dosyaları istediğinden yüklenmiyor. Böyle ilginç bir durumun içindeyim. 8.1 de framework son sürümlerinin olmaması da ilginç. Bende pc den iyi kötü anlarım da, tüm bunlara anlam veremedim

    edit: Neyse, Bir an beynimde bir şimşek çaktı ve windowsun sitesinden update diagnostic indirip sorunları tarayıp düzelttim. Şu an oto yükleme moduna çekip manuel yüklemeleri yapıyorum. Ancak izinler konusunda aydınlatmak isteyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Mutlaka yardımı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 15 Ocak 2016; 0:36:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.