Şimdi Ara

Windows Update, format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bilgisayarımda çok ilginç bir hata gibi bişey vardı ben de sonunda format atayım dedim. Tüm C ve D'ye format attım, daha doğrusu samsung recovery'den "Tam Geri Yükleme" yaptım.

    Her şey güzel gibi ama Windows Update'de 138 tane güncelleme var. İyi bari dedim gece boyunca yükledim, reset attım. Güncellemeler yapılanıyor gibi bir şey yazıyodu 3/3'de %15'de tıkandı. 2 saat sonra dedim devam etmiyo kapatıp tekrar açtım (güvenli modla açılmıyodu) bu sefer 3/3 %28'e geldi hata oluştu dedi geri yüklemeye koyuldu.

    Tekrar Tam Geri Yükleme yaptım, biraz araştırdım. Birazı "Windows Update ile ilgili sorunları düzelt" yap geçer diyo, birazı tek tek yüklememi söylüyo... Ne yapacağımı şaşırdım. Tek tek yüklesem sırasını bilmiyorum ki.
    Her güncelleştirmeyi tek tek yükleyip her seferinde res atmaya razıyım, sorun değil ama doğru düzgün bi şekilde nasıl update atabilirim yada sıralarını nasıl bilebilirim biri yardım edebilir mi?



    Bikaç sistem özelliği (daha gerekirse lütfen belirtisiniz)
    Windows 7 x64 Home Basic.
    4 GB Ram
    Intel Core i3-2350M CPU @ 2.30GHz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVague -- 4 Temmuz 2014; 2:27:48 >







  • Uğraşmak istemezseniz toplu yukleyin. Tek tek kim ugrasicak onunla. %15 te takilmasida güncellenen verinin boyutundan dolayidir. Donanımsal olarak bi probleminiz yok içiniz rahat olsun. Toplu yukleyin bilgisayara acil birakin benim tavsiyem budur. Bilgili arkadaşlar varsa yardimci olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takildıgına emin misin hocam?Arkadaşın dediği gibi dosya boyutundan dolayı bekliyor olabilirsin.Olmadı guncellestirmeleri yuklemeden kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Update ye girin,Güncelleştirmeleri denetle deyin, Çıkan tüm güncellemeleri seçip yükleyin.Dosya sayısı fazla olunca çok sürebiliyor!!! Gerekirse 4 saat bekleyin yüklenecektir.
  • a4technic kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünüyorum, tek tek yüklemek biraz fazla geldi. 10'ar 10'ar falan yüklerim. Ama update'ler ne işe yarıyo ki? Mesela gerektiğinde bir oyun kendi gerekenlerini yükler mi (Microsoft Visual C++ yada Directx gibi)
    Güncelllemeleri hiç yüklemeye bile bilirim belkide.
    Yan soru: sizde Microsoft Visual C++'ın hangi versiyonları yüklü? Hepsini yüklesem zararı olur mu?
    Cevaplar için de sağolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVague -- 4 Temmuz 2014; 3:59:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.