Şimdi Ara

windows uptade problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ofis kurduktan sonra windows uptade bazı yamalar buldu bende her zamanki gibi yükle dedim ama yüklerken her denememde bilgisayar dondu ve restart etmeden kapanmadı.Neden olabilir acep



  • Yanlış hatılamıyorsam office paketi içinde yamalar çıktı bunların yüklenmemesinden olabilir ya da windows klasörü içerisindeki programlar çakışıyordur.
  • Tekrar denediğinde oldumu? şimdi ne hatası veriyor biraz daha bilgi verimisin windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun sp kullanıyormusun vb..

    Teşekkürler..
  • Evet defalarca denedim her seferinde aynı sorun oldu.Yeni format atmıştım tüm güncellemeleri yaptım sp2 da yükledim eksik bir şey yoktu.Sonra ofisi kurdum ondan sonra yeni güncellemeler buldu ben ofis ile ilgili galiba diye ofisi kaldırıp tekrar denedim yine yüklediği dosyaları kurarken pc her seferinde dondu.Windows xp professional v.2002 kullanıyorum.Herhangi bir hata vermiyor yüklemeye başlıyor ve yarısında donup kalıyor.Ben her zaman güncellemeleri açık tutarım ve yüklerim.Bir şey ile çakışıyo ama neyle anlamadım bundan sonraki güncellemeleri nasıl yapıcam bilmiyorum.Kurulacak beş ayrı dosyanın açıklaması altta zaten tüm güncellemeleri yapmıştım hala ne açığı bende anlayamadım

    Boyut: 460 KB

    Güvenlikle ilgili olmayan bu kritik güncelleştirme, Prescott C-0 Stepping'i temel alan Intel Pentium 4 ve Intel Celeron D üretim işlemcileri için destek içermeyen bir BIOS kullanan az sayıda sistemin bir Windows XP Service Pack 2 yüklemesinin kilitlenmesine yol açma olasılığının çözümlenmesine yardımcı olur. Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

    Boyut: 518 KB - 709 KB

    Sunucu İleti Bloğunda, bir saldırganın Microsoft Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

    Boyut: 346 KB - 522 KB

    Bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

    Boyut: 367 KB - 773 KB

    Bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini uzaktan aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

    Boyut: 338 KB - 602 KB

    Bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.




  • Arkadaşlar bu konuda bi fikri olan yada başına gelen varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim.Güncellemeler konusunda çok hassasım ve bu sorun canımı sıkmaya başladı.
  • Koca forumdan tek bir yorum çıkmadı ya helal olsun.Millet konu dışında geyik yapmaktan fikir üretmeyi vakit bulamıyo
  • walla yorum yapmak ıstıyoruz da aklımıza bısey gelmıyor neden olurkı boyle bısey? bu yenı kurdugun xp daha once de sorunsuz kullandığın bı xp mı? ve bu donmalar sadece wınupdate de mı oluyor yanı?
  • daha önce defalarca kurduğum xp .sadece güncelleştirmeleri yüklerken bu durumu yaşıyorum galiba formattan başka çözüm yok gibi.Neyse tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.