Şimdi Ara

Windows XP Ana Kullanıcı Erişim Yetkisine Nasıl Ulaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendi laptopumda arıza olduğu için darty yetkili servisine götürdüm ve onlarda tamir süresinde mağduriyetimin giderilmesi için geçici minibook verdiler.Minibook 2 kullanıcıya ayrılmış ve ana kullanıcı şifrelenmiş.Bizim kullanabileceğimiz kullanıcıya ise herhangi bir program kurmak için yetki verilmemiş.Pcde office ve flash yüklü olmadığından ne office işlemlerini yürütebiliyorum ne de internette doğru düzgün dolaşıp video seyredebiliyorum.Yani mağduriyetimin giderilmesi için verilen minibook beni daha da mağdur etti.Benim ana kullanıcı yetkilerine erişebilmemin bir yolu var mıdır?Veya erişim verilmediği halde yan kullanıcıyı kullanarak minibooka office kurabilir miyim?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 4 Mayıs 2009; 20:18:46 >



  • işletim sistemi nedir yazsaydın...
  • başlıkta Xp yazmıştım ama görülmemiş sanırım
  • Windows tabanlı birşey ise Yeniden başlat ve F8'e basıp bıak sürekli karşına siyah bir ekran gelcek ve orada güvenli modu seç karşına çıkan uyarılara evet de ve karşına oturum bölümü gelecek oradan Administrator'ü seçip kullanıcı hesapları bölümüne gelerek kaldırmak istediğin oturmun şifresini oturuma girerek parola kaldır seçeneği ile kaldırınız .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: newton90

    başlıkta Xp yazmıştım ama görülmemiş sanırım



    Pardon görmedim hiren bot ile açılış cd si oluşturun daha sonra şifre bölümüne girerek administrator un şifresini kırarak girebilirsin hiren bot konusu olacaktı forumda arattırırsan bulabilirsin...
  • Ana kullanıcı yani yetkili kullanıcı şifrelenmiş ve şifresini bilmiyorum yoksa zaten oturumu açıp kurardım.Ben yetkili kullanıcının şifresini bilmeden yani ona direk yollardan ulaşamadan birşeyler yapabilir miyim diye merak ediyorum.Servis pcye zarar vermemizi engellemek ve bazı şeylerin silinmesini engellemek için böyle bir kısıtlama getirmiş olmalı ama ben pcye zarar vermeyeceğim için bu kısıtlamayı delmeye çalışıyorum açıkçası.Hem böylelikle minibooku benden sonra alanlar mağdur olmamış olur (en azından office flash falan kurarım)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn


    quote:

    Orjinalden alıntı: newton90

    başlıkta Xp yazmıştım ama görülmemiş sanırım



    Pardon görmedim hiren bot ile açılış cd si oluşturun daha sonra şifre bölümüne girerek administrator un şifresini kırarak girebilirsin hiren bot konusu olacaktı forumda arattırırsan bulabilirsin...


    Minibook, açılış cdsi, herhangibi bir cd sürücünün olmayışı küçük bir sorun umarım flash bellek gibi birşeyden oluyordur bu yöntem.Tavsiyen için teşekkürler denemeye çalışacağım.
  • hiren botu nero ile cdye yazmam gerekiyormuş sanırım minibooklarda cd yazıcı olmadığından hiren botu nasıl kullanabilirim?
  • valla hocam o konuda yardımcı olamayacağım tam bilmiyorum...Koaly Gelsin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn

    valla hocam o konuda yardımcı olamayacağım tam bilmiyorum...Koaly Gelsin..




    arkadaşım buyuk ihtimalle administrator şifresini kıramayacaksın. (darty aramayı denedin mi?) ama çok ısrar edersen usb den çalışan cdromlar var. onunla birlikte boot edebilirsin. daha sonra hiren boot cd ile admin yada administarator şifresini resetleye bilirsin. ama bunun dışında gercekten zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.