Şimdi Ara

Windows xp kurarken sorun ve hdd sorunu, lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde internetim yok şu an net cafedeyim. Durumum baya kötü.

    Dün yeni bi sistem aldım hdd hariç. Eskiden 2. disk olarak kullandığım bi hdd vardı 1tb, o 2 parçaydı. biri 90gb biri 900 gb.

    Dün bunu taktım ve xp kurmaya çalıştım. Önce perfect xp diye bulduğum bi cd yi kullandım. bunda diskimin 1. kısmına kurmaya çalışırken bura kurmaya uygun değil dedi. o bölümü sildim tekrar oluşturdum yine olmadı.
    Daha sonra başka service pack içermeyen düz xp cd si kullandım. bunla kurarken harddiskimi tek parça ve 130 gb olarak görüyordu. Bunla kurtarma tuşuna basıp dosa girdim. format c: dedim ve formatladı. Oraya kurdum ve oldu. Açtım bilgisayarı tek disk olarak görüyor ve 130 gb. Partition magic kurdum o da görmedi kalan kısmını.

    Daha sonra tekrar bu perfect xp(sp3 var bunda) denedım bu harddiskimi tam olarak görüyor. Bunda kurmaya çalışınca da aygıtlar yükleniyorda 35 dk kala takılıyor. Başka bi sp3 cd sinden denedım yine aygıtlar yüklenıyor derken 35dk kala takıldı. ingilizce service pack 2 cd si ile denedım. Bu da harddiskimi doğru görüyordu fakat bu da 35dk kala aygıtlar yükleniyorda takıldı.

    Yani service pack içermeyen cd ile kurabiliyorum fakat bu harddiskimi tam görmüyor ve ses kartımın driverı için en az sp1 gerekiyor.

    Service pack li cd lerde ise aygıtlar yükleniyorda takılıyor.

    İnternetım yok evde, yani bir şey de indiremem. Benım yapabileceğim bi çözüm varsa lütfen söyleyin. Bayram boyunca evdeyim, evde tv bile yok bilgisayarı mutlaka yapmam lazım..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.