Şimdi Ara

Windows XP Mouse Büyüyor Ekran Renkleri Gidip Geliyor v.b.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir laptopum var.

    Özellikleri:

    Asus A42JA-VX095V
    ***2 Gb ekran kartlı ilk ASUS***

    İşlemci Modeli: Core™ i7
    İşlemci Numarası: 740QM
    İşlemci Hızı: 1,73 GHz
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış: Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.93 GHz
    Bellek: 4 GB
    Disk Kapasitesi: 500 GB
    Ekran Kartı Belleği: 2 GB
    Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 5730 (Madison XT)

    Ben ilk laptop geldiğinde windows 7 kullanıcısıydım. GTA IV ve Call Of Duty Black Ops yükledim. Sonra oyunların hafif kastığını farkettim. Benim arkadaşın da bir laptopu var.

    Özellikleri:

    İşlemci Modeli: Core 2 Duo
    Bellek: 2 GB
    Disk Kapasitesi: 320 GB
    Ekran Kartı Belleği: 1 GB

    Bu laptopta da windows 7 yüklü geldi. Aynı oyunları yükledik oyunlar feci kasıyordu.Bu yüzden dolayı windows XP format attık. Sonra bir GTA IV yükledik "0" kasma ile oynadık. Sonra ben de Xp format atmaya karar verdim. Sata Driverli bir orijinal Xp Cd'si indirdim. Bu cd ile Xp format attım. Asus'un verdiği cd'den driverleri yüklemeye çalıştım. Driverler win 7 için dedi ve kurulmadı. Sonra elle (setupdan değil de aygıt yöneticisinden konum belirterek)driverleri kurdum. Sadece bir tane driver kaldı.(Bilinmeyen Aygıt diyordu.) Bir sürü driver bulma programı denedim yinede o aygıtı tanıyamadılar. O driver o şekilde yüklenemeden kaldı. Biraz program yükledim. Sonra oyun kurdum. Oyunları açtım win 7'den daha berbat kasıyor. Deli oldum. Arkadaşımın pcsi o kadar düşük olmasına rağmen xp format atınca uçuo bnm pc xp format atınca daha berbat oluo. Neyse bu şekilde Xpde bi hafta kadar kaldım. Bazı sorunlar oluşmaya başladı. Mesela Fare imleci anormal bi şekilde büyüyor hayvan kadar oluyor. Sonra arada bir renkler gidip geliyor. Hatta 8 bite kadar düşüyor. Sonra kendi kendine düzeliyor. Benim mutlaka Xpde kalmam lazım oyun manyağı bi insanım 60 70 tane oyun var eğer bu kadar iyi bi laptopta bu oyunları oynayamazsam deliririm pckopat olurum sbsden düşük puan alırım. :D Lütfen yardım edin Hepinizin yardımlarını bekliyorum.

    Not:
    1-Virüs falan vardır demeyin lisanslı kaspersky 2011 var haftada 1 tarattırıyorum. Bi de ayda bi format atıom.(System volume information, temp, windows, system32 klasörlerinin v.b.)

    2-Format attığın cd bozuk demeyin. 2 tane cd denedim 2side sata driverli

    3- Benim tetkiklerim sonucu driver uyuşmazlığı(Ekran kartı) yada donanım çakışması gibi bir sorun var gibi gözüküyor.

    4- Directx 9.0 son sürüm ve net framework kurulu.

    5- Format attığım Xp cdsi 32 bit







  • 32 bit xp ile en fazla 3.25 gb ram kullanabilirsin, daha fazlasını görmez. sorununda driverdan kaynaklanıyor. sen en iyisi 64 bit windows 7 kur. yalnız sürücülerini tek tek kontol et, 64 bit windows 7 için olanı kur.
  • Yardımın için saol yalnız 64 bitte oyun desteklememe yada antivirüs çalıştırmama yada herhangi bir 32 bitte çalışan programın 64 bitte çalışmaması söz konusu olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan özer -- 13 Mayıs 2011; 0:33:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.