Şimdi Ara

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
26.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sp3 ü sıfır xp ye kurdum, sp3 konularını takip etmediğim için tarafsız bi şekilde bakıyordum sp3 e.

    bi süre kullandıktan sonra ağırlaşmayı çok net bir şekilde hissettim ve forumda sorun ne olabilir diye konu açmıştım, (bu tartışmalardan habersiz) everest in testlerini yaptım ve sp3 puanları hep gerideydi. intelin yeni çipset sürücüsünü kurdum düzelir diye ama daha beter oldu.

    sp3 herkeste aynı etkiyi yapar yada yapmaz, herkes aynı dikkate sahip olmayabilir, ama benim bilgisayarımda resmen battı. şimdi kararsız onca kişi var, soruyorlar napalım diye. bence uzak durun.
    150 pc ye kurdum bişey olmadı diyenler var. 150 pc ye vereceğin dikkatle bir pc ye vereceğin dikkat aynı olmaz.
  • Ben temiz xp ye kurmadım gerçi ama sp3 ün pek bir getirisini görmedim smut olarak ne farkı var?
  • arkadaşlar ben merak ediyorum bende sp2 var acaba sp3 kursam herşey silinir mi yani format gibi mi olur bunu merak ediyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ayıt

    arkadaşlar ben merak ediyorum bende sp2 var acaba sp3 kursam herşey silinir mi yani format gibi mi olur bunu merak ediyorum



    Kesinlikle bilgi kaybı olmaz. Sadece sisteminize geri yükleme noktası oluşturun memnun kalmazsanız SP3' ü kaldırabilirsiniz...
  • Arkadaşlar yardım edin yaa servis pack 3ü xp cdsine entegre ettim format attım ama explorer 7 yi yükleyemiyorum hata weriyo nasıl yükleyebilirim
  • Benim windows ingilizce SP2 kurulu. Bu da türkçe yani bunu yüklediğimde windows'um Türkçeye otomatikman dönmüş ve SP3 sorunsuz bir şekilde yüklenmiş olur mu?




  • biri sadece iso dosyası cd imajı şeklinde yüklemek için.
    Açıklamada yazıyor zaten.

    "Genel Bakış Windows XP Service Pack 3 (SP3), işletim sistemi için daha önce yayımlanmış olan tüm güncelleştirmeleri içerir. Bu güncelleştirme, müşterilerin işletim sistemiyle ilgili deneyiminde önemli değişiklikler yapmayan az sayıda yeni işlev de içermektedir.
    Bu dosya, Windows XP Service Pack 3 için bir güncelleştirme CD'si oluşturmak isteyen kullanıcılara (örneğin, çevrimdışı yükleme yapacak olan yöneticiler) yönelik bir CD yansıma dosyasıdır. "

    sen direk yükleyecek isen exe olanı yani 303 mb olanı indirmen yeterli olur. ama tavsiyem microsoft tarafından direk entegre edilen xp sürümünü kullanman. MSDN olarak yayınlanıyor biraz araştırma ile linklere ulaşabilirsin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: FRED BAKER

    http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=tr

    http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=tr

    arkadaslar microsoft un sitesinde 2 tane sp3 var bunların hangısını ındırmemız gerekıyor acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 27 Ocak 2009; 1:03:06 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nForcer

    Kafama bir soru takıldı, yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Özellikle deneyimi olanlardan cevap bekliyorum.

    Bilindiği gibi bazı AMD işlemcili bilgisayarlarda Windows XP üzerine SP3 yükledikten sonra intelppm.sys dosyasının açılışta yüklenmesi nedeniyle sistemin açılmayıp yeniden başlaması sorunu var. Acaba SP3'ü XP kurulum CD'sine tümleştirip, SP3 tümleştirdiğimiz CD'den XP kurulumu yaparsak bu sorun olur mu?

    Bana olmaz gibi geliyor ama emin olmak istiyorum.
    1 yıl önce kadar bu soruyu sormuştum. Hiç cevaplayan çıkmamış ama olsun. Bugün bunu kendim denedim ve hiçbir şekilde sorun çıkmadı. Demek ki artık AMD işlemcili makinelerde intelppm.sys dosyasının yarattığı sorunla karşılaşanlara tümleşik CD ile sıfırdan kurulum yapmalarını önerebiliriz.




  • uzun zamndır arıyorum yav elınıze saglık
  • http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=tr

    Benim windows orjinal değil Microsoft un sitesinden güncellemeleri yapamıyorum Yukarıdaki linkten servis pack 3 indirirsem sorun yaşar mıyım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenan9593

    http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=tr

    Benim windows orjinal değil Microsoft un sitesinden güncellemeleri yapamıyorum Yukarıdaki linkten servis pack 3 indirirsem sorun yaşar mıyım

    arkadaşım bence ne yap ne et sp3 entegreli bi cd bul sp2 nin üstüne sp3 yükleyince bilgisayar bi acayipleşiyo . ayrıca onu indirirkende doğrulama isteyebilir haberin olsun




  • sp3,e yüklemek şart zaten microsoft sp2 desteğini 13.07.2010 tarihinde bitirdi artık sp2 desteği güncellemelerde dahil yok tamamen bitti o yüzden bilgisayarımızın korunmasını ve virüs bulaşmamasını istiyorsanız mecbur sp3 yüklemelisiniz ne kadar virüs programı güvenlik duvarı olsada bilgisayarınızda desteği bitmiş service pack olursa virüs bulaşır bilgisayarınıza o yüzden mutlaka sp3 yüklemelisiniz sp3 desteğide güncellemeler dahil teknik destek dahil 08.04.2010 tarihinde sona erecek bu arada tek bir bilgisayara yüklüyeceksniz burdan yüklemeyin windows update web sitesinden yükleyin hızlı bağlantısını tıklayarak yükleyin eher birden çok bilgisayarı yükleyecekseniz microsoft yükleme merkezinden yada burdan yükleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vilyam -- 9 Ekim 2010; 18:43:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vilyam

    sp3,e yüklemek şart zaten microsoft sp2 desteğini 13.07.2010 tarihinde bitirdi artık sp2 desteği güncellemelerde dahil yok tamamen bitti o yüzden bilgisayarımızın korunmasını ve virüs bulaşmamasını istiyorsanız mecbur sp3 yüklemelisiniz ne kadar virüs programı güvenlik duvarı olsada bilgisayarınızda desteği bitmiş service pack olursa virüs bulaşır bilgisayarınıza o yüzden mutlaka sp3 yüklemelisiniz sp3 desteğide güncellemeler dahil teknik destek dahil 08.04.2010 tarihinde sona erecek bu arada tek bir bilgisayara yüklüyeceksniz burdan yüklemeyin windows update web sitesinden yükleyin hızlı bağlantısını tıklayarak yükleyin eher birden çok bilgisayarı yükleyecekseniz microsoft yükleme merkezinden yada burdan yükleyebilirsiniz.



    bu 1-2 senelik konuları hortlatma hevesin neden ?




  • 10 yıllık takoz bilgisayarıma format attım SP3 diye bir şey varmış kurayım dedim.Alttaki hatayı veriyor kuruluma başlamadan.Ne yapmalıyım? Windows ta türkçe indirdiğim SP3 te Türkçe.


    Kur Windows XP dosyalarını güncelleyemiyor Çünkü sisteminizde yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekiesenalp

    10 yıllık takoz bilgisayarıma format attım SP3 diye bir şey varmış kurayım dedim.Alttaki hatayı veriyor kuruluma başlamadan.Ne yapmalıyım? Windows ta türkçe indirdiğim SP3 te Türkçe.


    Kur Windows XP dosyalarını güncelleyemiyor Çünkü sisteminizde yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı


    Attığınız format ingilizce ya da başka bir dil olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.