Şimdi Ara

Windows10 ve Ccleaner ekran kartı sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Herkeze merhabalar öncelikle uzun zamandır ccleaner kullanıyorum bilmiyorum bi alışkanlık oldu arada girer taratırım falan baya bi temizlik yapıyor performans falan kazandırdıgını dusunuyorum.fakat son bir kac gündür şçle tuhaf bir problem bas gösterdi Ccelaner daki sistem ve gelişmiş kısmındaki hersecenek işaretli hep bu şekilde kullanıyordum zaten fakat şimdi sistemi taratıp temizledigimde ekran kartı ile alakalı bir sorun cıkıyor ekran kartını bilgisayar tanımıyor gtx1050 ti kullanıyorum bu taramadan sonra bi oyuna falan girmeye calısdıgımda 'dx11 feature level 10.0 is requried to run engine' diye bir hata alıyorum . bilgisyara reset attıgımda ise direk ekran sürücüsü baslatılamadı diye bir bildirim geliyor . geforce experiance den bakdıgımda ise ekran kartı sürücüsünün yüklü olmadıgını goruyorum . bu sorunu yasayan bir tek ben miyim . ccleanerdaki hangi secenek isaretli diye bole bir sorun yasıyorum yardımlarınız icin sidmiden cok teşşekür ederim.







  • Nvıdıanın sitesinden son sürüm driverı indir. Sonra ddu ile ekran kartı driverını kaldır sonrada indirdiğin driverı yükle ama yüklerken temiz kurulum seçeneğini seçmeyi unutma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene aynı sekilde bir problem oluyo ccleaner la alakalı bir sorun galiba ya ne zaman temizlesem bilgisyarı sistemi resetleyip bastan kuruyorum ekran kartını ya bir türlü anlayamadım durumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.