Şimdi Ara

windowsu kuramıyorum. lutfen bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bir bilgisayar aldım toplama ıcınde ısletım sıstemı yok ve dvd sıde yok vın 7 diski var onu direk attım usbye ama kurarken ekran karardı 4-5 saniye bıraz biosa geri döndü pc 1 haftalık pc mi kullanamıyorum arkadaslar lutfen yardım edin internetten win 8-10 indirdim ama hep rar şeklinde dosyalar rufus indirdim kurmak için usb goruyor ama ıso dosyası rarı gormuyor. (bu arada biosum asus uefi )



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşım yaptığın ayıp forumu meşgul ediyorsun.Aynı konu için 3 tane açmışsın.Bir daha böyle bişe yapma.Beklemek istemiyorsan çözüm ara.Öncelikle adam gibi biriso indirin.Linkini atacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme_RİZELİ_53

    Arkdaşım yaptığın ayıp forumu meşgul ediyorsun.Aynı konu için 3 tane açmışsın.Bir daha böyle bişe yapma.Beklemek istemiyorsan çözüm ara.Öncelikle adam gibi biriso indirin.Linkini atacağım.

    Forumu mesgul ettigim icin ozur dilerim fakat isim cok aceleydi bu arada windows indirip ultra isoyla iso yaptim rufus la diske atip kurdum link atmaniza gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...king... . kullanıcısına yanıt
    Kardeş acil diye bekleyemiyorsan 3 tane forum açmana gerek yok.Senin açtığın forum zaten aynı yere gidiyor değişen bişe yok.
  • Yükleme işlemi sırasında şunlara ihtiyacınız olacaktır:

    Windows yükleme diskiniz (DVD veya CD).

    Windows Ürün anahtarınız (25 karakter). Ürün anahtarınızı bilgisayarınızda veya Windows paketinin içindeki yükleme diski kutusunda bulabilirsiniz. Ürün anahtarı etiketi şuna benzer:

    Windows ürün anahtarı etiketinin resmi
    Windows ürün anahtarı etiketi
    Başka etiketler görmek için çevrimiçine geçin.

    Bilgisayarınızın adı. Bilgisayarınız bir ağa bağlı ise bu bilgiyi sağlamanız gerekir. Windows XP kullanıyorsanız, bilgisayar adınızı şu şekilde bulabilirsiniz:

    Başlat'ı tıklatın, Bilgisayarım'ı sağ tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.

    Bilgisayar adı Bilgisayar Adı sekmesinde görüntülenir.

    Windows Vista'nın 32 bit sürümünü mü yoksa 64 bit sürümünü mü yükleyeceğinize de karar vermeniz gerekir. Karar vermeye yardımcı olması için bkz. 32 bit ve 64 bit Windows: sık sorulan sorular.

    Windows'un 32 bit ve 64 bit sürümlerini yükleme ve yükseltme hakkında daha fazla bilgi için Windows Vista için yükleme seçenekleri (32 bit) veya Windows Vista için yükleme seçenekleri (64 bit) çevrimiçi adresine gidin.

    Uyarı

    Windows'u yüklemeden önce, tüm virüslere karşı koruma yazılımını devre dışı bıraktığınızdan ve dosyalarınızı bir dış sabit diske, DVD'ye veya CD'ye, bir USB flash sürücüye veya bir ağ klasörüne yedeklediğinizden emin olun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.