Şimdi Ara

Winfast FX5700 Sorunludur ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Başlık için hepinizden özür diliyorum.Winfast FX5700ü olan arkadaşların özellikle dikkatini çekmek için yazdım. İddiam değil bu ama yakında böyle olduğunu düşünmeye başlayacağım korkarım:(

    Ben geçen bayramdan önce Winfast fx5700 aldım.
    AGP 4x anakartımda paso çöktü, arkadaşımın KT400 analkartında ise WarCraft da videoları gösterirken çöktü.Başka bir makinede gene videoları oynatırken çökmedi ama mosmor bir ekran gösterdi,
    Aynı şeyleri daha önce alıp yerine 5700 ile değiştirdiğim Winfast 5600xt ile yaşadım.Şimdi söyleyin ikisi de bozuk mu bu kartların yoksa Winfast te bir uyumsuzluk sorunu mu var. Yalnız burda Leadteki karalamıyorum önceki ekran kartım Winfast GeForce 2 MX64 ve gayet sorunsuz çalışıyor hala.

    O yüzden Winfast GF5700 FXi olan arkadaşlar vardı onlara soruyorum. Hiç WarCraft 3 oynadınız mı o kartla ve oynadıysanız videolarda bir sorun varmıydı. Eğer oynamadıysanız lütfen en yakın zamanda biri deneyebilir mi?







  • Haydaa bende de o karttan var kıllandım şimdi. Drv versiyonunu yazsana bir bakalım. En iyisi drv değiştir öyle bir dene.
  • Yaw bende o ekran kartından alcam böööle sölemeyin. Zaten XP kullanıyorsan yüklerken sorun var diyor ama o önemli değil. Bill amcam bu firmadan bişii koparamamış o yüzden kıllık yapıyo. Bildiğim kadarıyla Winfast sadece CD si ile gelen driverlarını kullanıyo. Güncellemede sorun yarattığını biliyorum. Netekim bi dergide okumuştum. Aldığın firmaya umarım önceden anakart modelini vermişsindir. Sorun olursa vur kafalarına olsun bitsin [frndsp]
  • bende de winfast fx5200 vardı ilk başlarda araba oyunlarında filan grafik berbattı gta da ise grafik birbirine girmişti sonra warcraf 3 videolarını izledim ama oyun tamamen hatalı yer yer donuyor ve kitliyor. Bilgisayara format attıkdan sonra şu an çok memnunum ekran kartımdan...
  • Ya arkadaşlar mx kartınız var ise fx kart kurup üstüne tanıtınca bu sorunlar meydana otomatikolarak çıkıyor. Aynı şeyi bende yaşadım. Ben format atmadan windows kurdum düzeldi. Warcraft 3ü de buldum birazdan kurup deneyeceğim bakalım sorun var mı yok mu?
  • Benim de ekran kartım MX ama şu var.ben 98'de de çöktü ve WinXP baştan kurarken de grafikler karıştı.Nasıl diyeyim yani böyle çizgi çizgi oluyor. Bu ekran kartını ilk taktığımda da olmuştu.Ancak sürücülerle geçiyodu.
    Sürücü demişken
    İçiden çıkanı da denedim ForceWare'i de
    içinden çıkan 52.16 ForceWare ise 53.03 tü
    Kasın biraz lütfen kartlarınızı. Artı bende sistem 4x diye parçalarımı satmaya başladım 8x e geçiyorum.
  • 2 aydır inno 128mb fx5700 kullanıyorum içbir sorunum veya çalıştıramadığım bi oyun olamdı (winxp+sp1). bence senin driverlarında bi problem var.
  • epoxrda+rev2.2
    amd2500+2200mhz
    2*256mb TwinMos pc-3200
    winfast5700
    15 gündür kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadım nfsu,unreal,generals,callofduty,fifa2004,gta,bu oyunlarda 1024*768 full aa 2x-4x problemsiz ama 165$ fiyat performans oranı bence ii ama çok şey beklememek lazım yani kartı tutup yukarıdaki sistemde 1280-1024 aa 8x biraz kastırıyor bence bu kart 6-8ay idare eder.
    Not:kartı ilk kullandığım sistem ga6vtx c1200 512mb century ram kart agp 4x'ti ve sorunsuz çalışıyordu.
    bence 4x-8x çok fark etmiyor.
  • +1
    deus ex:invisible war oynarken 1024x768 yapınca takılmaya başlıyor. max 800x600'de oynanabiliyor.
  • Şimdi ben KT600 Anakart alıcam (NF2 fiyatı fazla geldi). EPoX 8KRAI modeli. Bi ara VIA çipsetlerden şüphelendim. Umarım yeni alacağım sistemde de sorun olmaz. Ne dersiniz. VIA hala aynı VIA mı?
    Artı ben karttan çok yüksek performans beklemiyorum. Oyun geliştiriyoruz. Teknolojileri (CineFX 2.0 - Cg, Vertex/Pixel Shader 2.0) içim alıyorum.
  • A360TDH kullanıyorum daha yeni aldım W3 oynadım ara demolardada oyundada bi problem yok...
  • dostum kıllandırdın bizi şimdi ama bende fx 5200 var maşallah şimdilik sorunsuz ama bunun update nasıl ederim bana bi dermisiniz
  • W3 te sorun falan yok sen drivarları kurcala sorun düzelir. Deus Exte de ful detay 1024 768 kasma yok. Deus Ex update edilince ses kartı ile ilgili sorun gideriliyor. Generals nispeten ağır çalışıyor ama benchmarklara da bakınca 40 fpsin üstüne hiç bir kart çıkamamış. Doom 3 Hl 2 yi bkliyoruz artık. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.