Şimdi Ara

wing chuna gönül verenler mw hakkında bu wt midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamün aleykum ingilizce olduğu için anlayamıyrom bizim hoca bu adam wt yapmıyor diye eleştirmişti ancak bana bu adamın yaptıkları çok güzel geliyor.sizlerin derinlemesine yorumlarınızı bekliyorum. içine muhtemelen jkd,tai chi falan eklemiş videolarına bayıldım size örnek bi tane veriyorum çok hoş ancak neden wt hocaları bu adamı eleştiriyor.4-5 aylık bir wt geçmişim olsada bir çok sifunun videolarına baktım ancak bu adam sanki daha farklı geldi birkaç videolarını izleyin sizde hak verirsiniz.
    mutlaka bu konuda fikirlerinizi yazın konuyu canlı tutalım bakalım bu işi bilenler kıskançlığındanmı eleştiriyor (eleştiri şu: o adam wing chun yapmıyor,sahtekarın teki diyorlar ) yoksa gerçekten bu adamın yatığı videoları gibi yeni bir soluk yeni bir wt başlangıcı mı?

    söylediğim kişi master wong
    örnek video
    https://www.youtube.com/watch?v=Zk9Orewnf6E







  • ben 4 yıldır wt yapıyorum o adamın iyi olup olmadığını bizim anlamamız mümkün değil. onu ancak bir usta onunla birebir çalışıp bakarsa anlayabilir. videolar genelde aldatıcıdır. hangi organizasyonda çalıştığını ve hocanın düzeyini söylersen sana daha fazla yardımcı olabilirim. eğer sakıncası yoksa hocanın adını da söylersen hakkında duyduğum bişey var mı hatırlamaya çalışabilirim. kısacası hocan iyi ise ve master wonga iyi değil diyorsa yüzde 95 haklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın m.poliçe anladığım kadarıyla hocam ingilizce anlatımlarında bu adamın ci sao nun gereksiz oldugu kendi sistemininin günümüz şartlarında en uygun olan sistem olduğunu falan anlatyormus.benim ingiizcem olmadığından neler anlattığını anlayamıyorum
  • chi sao gereksizdir diyen birine şahsen itibar etmem. lakin bence ingilizcesi iyi olan birini bul ki önce doğru anladığından emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.