Şimdi Ara

Winrar Final Son Sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Winrar Nedir Ne İşe Yarar?

    Bilgisayarlar birçok anlamda hayatımıza yön veren artık iş hayatımız, özel hayatımız vs. gibi birçok alanda sahip olduğumuz önemli belgeleri bir arada tutabilen hızlı ve güvenilir araçlar olmaktadır. Ancak bilgisayarlarda bunları yaparken bazen istediğimiz gibi olması için gerekli önemli belge ve dosyaları bir arada tutabilmek için bazen winrar gibi programlara ihtiyaç duyulmaktadır.

    Winrar, bilgisayarımızda bulunan önemli belge,fotoğraf, müzik, film ve daha birçok şeyin bir arada sıkıştırılarak tutulabilmesini sağlamaktadır. Yani sanal ortamda yapılan bir paketleme işlemi gibi, birbiriyle bağlantılı olan belge ve dosyaların birleştirilmesi anlamına gelmektedir. Bu işlem sayesinde nasıl ki gerçekte dosyalar birleştirilince alandan tasarruf sağlanıyorsa bilgisayarda da depolama alanında tasarruf sağlanmaktadır.

    Winrar çok düşük özelliklere sahip bir program olduğundan Windows’un tüm işletim sistemlerinde rahatlıkla çalışabilmektedir. Ancak diğer sistemlerde bazen sorunlar oluşturabilmektedir. Bunun için de üretici firma o sistemlere özel kurulumu üreterek bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Şu anda büyük bir ihtimalle çok eski sürüm işletim sistemleri bu programa ait kurulum bulunmamaktadır.

     Winrar Final Son Sürüm

    Winrar Tüm Platformlar için buraya tıklayınız.
     Winrar Final Son Sürüm







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.