Şimdi Ara

Wintrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya bu olayı son zamanlarda çok duydum biraz araştırdım ama nedir ne değildir bişey bulamadım pek.bilen biri varsa açıklayabilir mi nedir bu "wintrading"



  • http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Pottus

    bu adamın wintrader olma olasılığı var mıdır ?
  • Gece 4-4.5 sırasında arena yapmak için 4-5 takımla oyuna giriyorsunuz. Herkez aynı anda sıra alıyor. Doğal olarak o saate doğru dürüst arena yapan olmadığı için illa karşınıza arkadaşlarınız geliyor. Ve hep aynı takıma kaybedilerek o tek takımın 3000 ratinglere kadar gelmesi sağlanıyor.

    Ancak uyarayım artık bu olay sonunda aldığınız tüm honor-arena point-item vs siliniyor. Bu tarz abzürt saatlerde yapılan arenalar özellikle inceleniyor.
  • Yüksek ratingli oyuncuların düşük rateli oyuncuları kendi takımına alması ve yüksek ratelerde oynatması sonucu wintraderler ortaya çıkıyor işte. Aslında blizzard bunu baya bir engelleyecek 2.4 patchi ile. Çünkü artık basit değil zart diye epic çekmek. Ayrıca BAN sebebidir. Wintrader yapılanla yapan beraber banlanır. Yani ben arena point kasacam diye böyle bir olaya kalkışırsan Wintrader herhangi birisine arena point toplarken onun takımındaysan sende ayvayı yersin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkstrom

    Yüksek ratingli oyuncuların düşük rateli oyuncuları kendi takımına alması ve yüksek ratelerde oynatması sonucu wintraderler ortaya çıkıyor işte. Aslında blizzard bunu baya bir engelleyecek 2.4 patchi ile. Çünkü artık basit değil zart diye epic çekmek. Ayrıca BAN sebebidir. Wintrader yapılanla yapan beraber banlanır. Yani ben arena point kasacam diye böyle bir olaya kalkışırsan Wintrader herhangi birisine arena point toplarken onun takımındaysan sende ayvayı yersin.




    bu dedigin wintrader olayı degil. wintrader diye, sabah saat 5 6 gibi arenalar boşken karşılıklı 2 takım sokup hep bitanesiyle kazanarak rating boostlıyanlara denir




  • hmm doğrudur. Benim bildiğim buydu spolasın bilgilkendirdiğin için

    PvP ile pek işim yok o nedenle bilgi verirken aksıyorum doğal olarak...

    Biliyorsan konuş adam desinler. Bilmiyorsan sus adam sansınalr durumu bendeki. Ama ben bildiğimi yazayımda ne azından yanlış bildiğim hep yanlış oalrak kalmasın aklımda.
  • sabahi beklemenize gerek yok gece 2 de falan da yaparsin. ozellikle 5v5 takimi olursa gelme ihtimali daha yuksek olur. sirayi ayni anda almaniz gerekiyor. eger ayni anda sira gelirse oyuna giriyorsunuz ve % 90 ihtimal karsiniza anlastiginiz takim cikiyor.

    bunu hala yapabilirsiniz ama soyle bir sorun var eger ayna anda sira gelmez ve siz girmezseniz arenaya hukmen yenik sayiliyorsunuz ( tam emin degilim ama bu sekilde degistirdiler diye biliyorum)

    2. si gm e sikayet gelir ve arastirirlarsa ban yersiniz. bu 3 gun de olabilir omur boyu da duruma gore degisiyor.

    3. su eger personal rating takim ratingden 150 dusukse personal rating e gore puan aliyorsunuz.

    tabi bunu anlasmali macta yenildigin maca girmeyerek eskiden personal kasabiliyordun ama simdi duzelttiler.

    yapmanizi tavsiye etmiyorum emeginizle kasin daha anlamli olur ve hic yoktan ban yiyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.