Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kendimce deneyimlerimden bahsetmek istiyorum 180 hp olan modelleri için etrafta çok sorun çıkarıyor diye bir yaygara var tam tersi temiz bir 180 lik bulursanız çok keyif alırsınız. Arabam manuel olduğu için 2.0 dizel otomatiğine geçiş yapıcam aldığım fiyata göre konfor olarak çok başarılı LPG uygulaması yaptım araca 10.000 km önce ve yakıt çok çok düştü benzinde 60-65 krş görüyor çift çıkış olduğu için günde ortalama 40 km yol yapmaktayım o yüzden LPG uygulaması yaptım kimseye kulak asmayın arkadaşlar 99 binde aldım 130 binde şuan 10.000 km dir LPG de kullanıyorum sorun çıkmadı Landrenzo marka opel onaylıyor alacak olan arkadaşların aklı karışmasın bence bu fiyata BMW 3 Mercedes C serilerine binemiyoruz bu araç onlar kadar konforlu ve seri bir araba.
  • 10.000 bakımı ile ilgili belki birilerinin işine yarar.

    https://www.youtube.com/watch?v=rR4wvheHVsU&t=2s
  • Arkadaslar bugun inceleme firsatim oldu ötv indirimi ile grand sport 1.6 dizel otomatik ve enjoy paketi almayi dusunuyorum, passat inceledim ama insignia inceleyince passati unuttum form arkadaslarimin tavsiyelerini bilmek isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanemmi kullanıcısına yanıt
    Aynı arabayı benimde inceleme fırsatım oldu ötv indirimimiz olmadığı için aracın satış fiyatı 170 bin tl olarak belirlenmiş dış görünüş olarak çok beğendiğim için belki alırım diye gittim bayiye
    Sözün kısası dış görünüş çok iyi ama iç kısmına öyle diyemeyeceğim 2009 model aracımın iç görüntüsü ondan daha tok duruyor. ayrıca benim arabam 1.6T edition yani en full olan modeli değil katlanır aynam ve elektrikli koltuğum var 0 araca bunlar opsiyonel olarak sunuluyor üzerine para alıyorlar yani başlı başına saçmalık bence. Soğuttular resmen senelerdir corsanın arka camlarını manuel yaptıkları gibi bu insignia olayı da benim gözümde opeli düşürdü biraz. O araba için o fiyatı alıyorsan opsiyonel birşey koymamalısın. kendi düşümcem 0 almam 2009 model olanı bana daha çok donanımlı geliyor.
  • Merhaba, eğim farketmeksizin, aracı durduktan sonra, önce vitesi "D" Konumundan "P" alıp, sonrasında el freni tuşuna basıyorum. Aracım daha 5 bin kilometrede. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İlk otomatik vitesli aracım olduğu için, pek tecrübeli sayılmam. Aracı teslim eden yetkili de uyguladığım şekilde göstermişti. Bu şekilde kullanım ileride herhangi bir soruna yol açar mı?
  • Otomatik vites kullanmadım ama fikir yürütürsem. İlk el freni çekip sonra p ye almanız yükün frenlere daha çok binmesini ve şanzımanızı daha az yormanızı sağlayacaktır. Kendi kanaatimce.
  • Bugün akşam ikea meydan avm açık ototparka aracı park ediyordum
    tam karşıda 50-60 yaşlarında bir erkek bir bayan arabayı park etmişler sanki tanır gibi beni bekliyorlar

    indim arabadan kadın yanıma geldi sizin aracınızda opel bu arabanın bagaj kapağını nasıl açıyoruz dedi
    adam yabancıydı , araba da kiralık , yeni teslim almışlar belli ki
    benim araç 2015 model J kasa astra sedan , hem içeriden hem kumandadan bagaj açma var
    kadına dedim bunlar böyle bak benim araçta hem içeriden hem kumandadan bagaj açılıyor
    yeni insignia da yok dedim
    kadın da adama tercüme ediyor , bu arada bunlar logo ya basınca açıldığını da uyanamamışlar
    ben anlattım kadında adama tercüme etti falan
    valla arabayı çok beğendim passata da 40 kere tercih ederim o ayrı

    ama bu bagaj olayı öyle böyle değil ağır rezillik
    şu rezillikten sebep şu arabayı almayacak insanlar olacaktır

    bunun bir çözümü yokmu acaba ya da başka bir şekilde çözülemezmi




  • Selamlar beni de sahiplerine ekler misiniz

    2017 1.6cdti grand sport excellence beyaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korauf

    Merhaba, eğim farketmeksizin, aracı durduktan sonra, önce vitesi "D" Konumundan "P" alıp, sonrasında el freni tuşuna basıyorum. Aracım daha 5 bin kilometrede. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İlk otomatik vitesli aracım olduğu için, pek tecrübeli sayılmam. Aracı teslim eden yetkili de uyguladığım şekilde göstermişti. Bu şekilde kullanım ileride herhangi bir soruna yol açar mı?
    ilk önce vitesi N (boş) konuma alın, el freni tuşuna basın (böylece yük el frenine biner, vitese değil) sonra P konumuna alıp aracı stop edin, doğru sıralama böyle olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu nasıl böylesine ölü acaba? nerdeyse sene olmuş cevap gelmeyeli. astra konusu çok canlı forumda. astra sattım insignia alacağım, konuşacak adam yok resmen şuraya bak.
  • Gerçekten neden kimse yok burada acaba..
    2018 model Insignia 1.6T Dizel ile aranızdayım
  • 2016 model 1.6 dizel otomatik design paket var bende 1 senedir kullanıyorum, araba konforlu, güvenli ama yakıt konusu çok başka seviyelerde dizel araç 8 litre yakıyor şehir içinde, kaldı ki çok zorlamam arabayı, rölantide bile 1 in altına zor düşüyor. skoda rapid 1.4 dizelden sonra tabi çok fark etti benim için. en azından bir eko modu eklenmesi gerekirmiş bence.

    performansta da yüksek hız ve devirde performansı rakiplerine göre iyi ama ilk 3 viteste tabiri caizse sütçü beygiri gibi kırmızı ışık tam bir eziyet.

    ayrıca bakımı da özen istiyor biraz, filtre değişimlerini yada fren bakımlarını aksattığın zaman hemen kendini hissettiriyor.


    tabi bunların yanında artıları çok virajlarda veya yüksek hızda güvenlik olsun, uzun yol konforu olsun, direksiyon hassasiyeti olsun, sınıfının en iyilerinden, kendi rakiplerinin önünde diyebilirim.

    ses yalıtımı çok iyi, aydınlatması gayet kaliteli.





  • Selamlar,


    2018 model 45bin km.deki aracimda kafami kurcalayan bir sorunum var.



    Araci bazi sabahlar (haftada 1 falan) calistirip yuruttugum sure boyunca hararet 60 derece olana kadar motordan gelen tuhaf bir ses mevcut. Asagida youtube linki paylasiyorum.



    Motor isindiktan sonra ses v.s kalmiyor. Bugun sans eseri yine yapti ve kayida alabildim.


    Ses epey yuksek ki sokaktan gecenler donup bakiyor saka gibi :)




    Bir fikri olan var mi?






  • injuxsanct İ kullanıcısına yanıt

    Hocam sonuç ne çıktı?

  • Cümleten hayırlı akşamlar. 2012 2.0cdti insignia aracım var. Dış sıcaklık ekranda uzun süre görünmüyor boş görünüyor. Geldiğinde de -40 -20 falan gibi değerleri gösteriyor. Bununla beraber klima da kafasına göre çalışıyor sıcaklık ayarlanmıyor. İnternette biraz araştırdım bi kaç kişi dış ısı sensörünün bozulması klimanın çalışmasını da etkiliyor diye yazmış. Bozuk olabilir diye dış sıcaklık sensörünü değiştirdim ona rağmen sorun geçmedi. Konuyu bilen bu sorunu yaşayan varsa cevaplarsa sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.